Apartmanok és magánszállás Vrlika

Vrlika kicsi város hátországi Dalmáciában Horvátországban. Nem található a 470 m tengerszint feletti magasságban, a szélén Vrlika mező lábánál a hegység Svilaja és Dinara és közel a Cetina folyón. A városban rugók mellékfolyója a Cetina folyó, patak CESMA. Vrlika nagyon kellemes mikroklímát által generált összekeverjük a szubmediterrán klíma kontinentális - hegyvidéki éghajlat köszönhetően a földrajzi helyzetét....

Rendezés:

Szoba Pansion Leda

Vrlika

A tengertől 10 km
Kapacitás 5 fő

Ár kérésre

Szoba Pansion Leda ( Vrlika)

Leda, Vrlika található egy gyönyörű surronded a Greenhills néző kapható nappali TV-vel, konyha, két kétágyas hálószoba, két fürdőszoba, egy nagy rendezett parkoló, grill, telefon, kisállat bevihető.

Kategorizálás Kategorizálás - Szoba Pansion Leda

A tengertől 10 km
Kapacitás 5 fő

Ár kérésre

Idegenvezető - Vrlika

Vrlika  - Címer Vrlika kicsi város hátországi Dalmáciában Horvátországban. Nem található a 470 m tengerszint feletti magasságban, a szélén Vrlika mező lábánál a hegység Svilaja és Dinara és közel a Cetina folyón. A városban rugók mellékfolyója a Cetina folyó, patak CESMA. Vrlika nagyon kellemes mikroklímát által generált összekeverjük a szubmediterrán klíma kontinentális - hegyvidéki éghajlat köszönhetően a földrajzi helyzetét. Ez a különleges mikroklíma kiválóan alkalmas azok számára, akik problémáik vannak légúti megbetegedések. A történelem a város kezdődik a 7. században, amikor a horvátok jöttek erre a területre és egy közeli faluban a forrása a Cetina folyón. Vrlika kiváló kiindulási pont mindazok számára, akik szeretik a kaland és a természet. Egyes tevékenységek felajánlott túrázás, kerékpározás, fotó jeep szafari, hegymászás, lovaglás, csónakázás, vadászat és halászat. Keresés az apartmanok és olcsó magánszállások Vrlika. Üdvözöljük a Vrlika!

Vrlika Időjárás előrejelzés