Apartmanok és magánszállás Klis

Klis egy kis város és önkormányzat a Split-Dalmácia megyében. Között fekszik Mosor hegyei keleten, és Kozjak nyugatra. Split városától csak egy kicsit több, mint 5 km-re van. A domb tetején ismert középkori erőd, amely szintén a város szimbóluma. Klis városát a meredek és magas sziklák nevezték el, ahol az erőd épült. A Split és a dalmát hátország közötti kiemelkedő pozíciója és kapcsolata miatt Klis már régóta...

Rendezés:

Nyaraló ház Baćo

Klis

A tengertől 25 km
Kapacitás 8 fő

Ár tól 50 €

Nyaraló ház Baćo ( Klis)

A Holliday otthon "Baćo" 25 km-re fekszik Splittől és 15-80 km-re a Nemzeti Park "Krka" -tól, a Red Lake-től, a Blue Lake-től, a Cetina-folyótól, a Vranjača-barlangtól stb. Makarska riviéra körülbelül 1 órás autóútra fekszik. A hely egy nagyon csendes hely, tökéletes a pihenésre és pihenésre. Tartalmaz egy külső konyhát pekával és egy szabadtéri grillezővel, játszótérrel bocce, trambulin és játszótér kis medencével. A parkolás több autó számára is biztosított az udvarban.

Kategorizálás Kategorizálás - Nyaraló ház Baćo

A tengertől 25 km
Kapacitás 8 fő

Ár tól 50 €

Idegenvezető - Klis

Klis  - Címer Klis egy kis város és önkormányzat a Split-Dalmácia megyében. Között fekszik Mosor hegyei keleten, és Kozjak nyugatra. Split városától csak egy kicsit több, mint 5 km-re van. A domb tetején ismert középkori erőd, amely szintén a város szimbóluma. Klis városát a meredek és magas sziklák nevezték el, ahol az erőd épült. A Split és a dalmát hátország közötti kiemelkedő pozíciója és kapcsolata miatt Klis már régóta stratégiai fontosságú hely, és nagyon nehéz volt megszerelni az erődítményt. Klis középkori erődítménye jelentős helyet jelentett a törökök Dalmácia védelméhez, amelyet röviden elfogták, de hamarosan visszatért a horvát kormányhoz. Klis még mindig összeköttetést jelent Split, Solin, Kaštela és a dalmát Zagora között, mert itt halad a régi út és az új autópálya is. Az idegenforgalom elsősorban az impozáns erődnek köszönhető, amely csodálatos kilátást nyújt Split és Dalmácia ezen részeire. Ráadásul egyre több turistát érkeznek Klisbe, mivel a világhírű "Játék a trónjákról" sorozat itt készült. Szállás Klis magán apartmanokban, szobákban és nyaralókban található. Lépjen kapcsolatba közvetlenül Klis magánszállás tulajdonosával, és akár 40% -kal is takarítson meg drága ügynökségi díjakat. Látogassa meg ezt a gyönyörű kis helyet, és felejthetetlen kilátást nyújtson Dalmáciára és az Adriai-tengerre.

Klis Időjárás előrejelzés