Apartmanok és magánszállás Szluin - Rastoke

Slunj egy kis város megyei Karlovac Horvátországban. Nem található egy dombos része a központi Horvátországban, ahol folynak a folyók Slunjčica és Korana, valamint a fő út vezet a Plitvicei-tavak és a Közép- és Dél-Adrián. Első írásos említése a 15. században, amikor épült a régi város és a vár egy sziklás hegy felett a folyó Slunjčica. Az óváros központja volt horvát rendi birtok Frangepán család. A város...

Rendezés:

Szobák Andrea

Szluin - Rastoke

A tengertől 2 km
Kapacitás 7 fő

Ár tól 28 €

Apartmanok Cindrić

Szluin - Rastoke

A tengertől 10 m
Kapacitás 6 fő

Ár tól 100 €

Apartmanok Drenovac

Szluin - Rastoke

A tengertől 10 m
Kapacitás 5 fő

Ár kérésre

Apartmanok Plitvicka 42

Szluin - Rastoke

A tengertől 10 km
Kapacitás 3 fő

Ár tól 50 €

Szobák Pansion Park

Szluin - Rastoke

A tengertől 10 km
Kapacitás 43 fő

Ár tól 45 €

Apartmanok Ava

Szluin - Rastoke

A tengertől 10 km
Kapacitás 4 fő

Ár tól 70 €

Szobák Andrea ( Szluin - Rastoke)

Közel szép Rastoka! Üdvözöljük

Kategorizálás Kategorizálás - Szobák Andrea

A tengertől 2 km
Kapacitás 7 fő

Ár tól 28 €

Apartmanok Cindrić ( Szluin - Rastoke)

Family Cindric szállást kínál a turista szezonban a lakásban (***) a haza. A ház található, egy csendes részén a város Slunj egy hegyen, panorámás kilátással a városra. Tól vízimalom település Rastoke és várat Zrínyi és Frangepán mindössze 5 perc séta a festői táj.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartmanok Cindrić

A tengertől 10 m
Kapacitás 6 fő

Ár tól 100 €

Apartmanok Drenovac ( Szluin - Rastoke)

Apartman Drenovac található egy épületben az első emeleten a központja Slunj. 50 méterre, a park, posta, pékség, bank, kioszk, orvosi központ, üzletek, buszmegálló, étterem, gyógyszertár és a templom. Közelsége vonzó falu Rastoke mindössze 400 méterre, Rastoke: egyedi játék Anyatermészet, gyönyörű vízesések hálózatok, utak és a malmok, a hely az igazi öröm, annyi van, és a városi strand a folyón Korana, míg a Plitvicei-tavak található, a parttól 30 km-re. Nyilvános parkolási lehetőség az épület előtt ingyenes. Studio apartman teljesen felszerelt. A síkképernyős TV-vel, mosógép, ágynemű, törölköző, konyhai eszközök és alapvető piperecikkek (hajszárító) benne van az árban. Az ár tartalmaz egy üdvözlő italt. Ez áll egy konyha - étkező - nappali, hálószoba, előszoba, fürdőszoba és két erkély. Az apartman mérete 45 m2. A lakás a dohányzás megengedett. A fizetés történhet készpénzben való belépéskor a lakás teljes összegét. Belépés és az onnan a lakást a kinevezést. Fogadtatás és kellemes időtöltést!

Kategorizálás Kategorizálás - Apartmanok Drenovac

A tengertől 10 m
Kapacitás 5 fő

Ár kérésre

Apartmanok Plitvicka 42 ( Szluin - Rastoke)

Plitvice Apartman 42 található Slunj, az út D1 Zágráb a tenger felé, 30 km-re a Plitvicei-tavak. Apartman újonnan berendezett, egy szoba, amely 3 ágyas (+ pótágyazható), konyha és fürdőszoba. 300 méteren belül vannak üzletek, éttermek, posta, rendőrség, mentők. A lakáshoz tartozik egy terasz.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartmanok Plitvicka 42

A tengertől 10 km
Kapacitás 3 fő

Ár tól 50 €

Szobák Pansion Park ( Szluin - Rastoke)

Reggeli Park 18 szobával és található központjában Slunj, 300 méterre Rastoka és 30 km-re a Plitvicei-tavak. Minden szobához saját fürdőszoba, légkondicionáló, fűtés, telefon, TV és ingyenes Wi-Fi-vel. Az ár tartalmazza a reggelit.

Kategorizálás Kategorizálás - Szobák Pansion Park

A tengertől 10 km
Kapacitás 43 fő

Ár tól 45 €

Apartmanok Ava ( Szluin - Rastoke)

Apartman Ava csendes helyen található, 800 m-re Slunj központjától. Van egy gyönyörű kert, grillező és kert. A garázs, konyhai készülékek, ágyneműk és törölközők ingyenes használata. Háziállatot szívesen látunk! A Rastoke távolsága 1000 m, a Plitvicei-tavak pedig 30 km.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartmanok Ava

A tengertől 10 km
Kapacitás 4 fő

Ár tól 70 €

Idegenvezető - Szluin - Rastoke

Szluin - Rastoke  - Címer Slunj egy kis város megyei Karlovac Horvátországban. Nem található egy dombos része a központi Horvátországban, ahol folynak a folyók Slunjčica és Korana, valamint a fő út vezet a Plitvicei-tavak és a Közép- és Dél-Adrián. Első írásos említése a 15. században, amikor épült a régi város és a vár egy sziklás hegy felett a folyó Slunjčica. Az óváros központja volt horvát rendi birtok Frangepán család. A város lakossága ma 2000 lakosú, akik többnyire a mezőgazdaságban dolgozók, kézműves és környezetbarát tiszta ipar, és mert a természetes szépség, gyorsan devoloping turizmus. Szállás elsősorban magán az apartmanok, szobák és házak, melyek barátságos és vendégszerető lakosok. Talán a legnagyobb attrakció a Slunj a festői alsó részén, a város Rastoke, ahol a folyó Slunjčica épített számos vízesés. Itt jól megőrzött régi malmok a 18. században, hogy még mindig működik, és grind gabona liszt. Ebben a kis területen található 22 malom, amely akkor látogasson el, és néhány közülük már át éttermek kínálnak kiváló helyi ételek és borok. Mivel a hosszú története, néprajzi és építészeti maradványok, Rastoke 1969-ben bejegyzett, mint kulturális emlék és védelem alatt áll. A közelben akkor is látogasson forrása smaragdzöld folyó Slunjčica, lenyűgöző föld alatti világ a Barac barlangok és a régi római erőd Cetin. Meghívjuk Önt, hogy kiad egy hétvégére, vagy amikor áthalad, hogy hagyja abba a Rastoke és Slunj és élvezze a gyönyörű romantikus hangulatot a sok vízesés és a malmok. Keresés magánszállások Slunj és Rastoke. Apartmanok, szobák és házak Slunj és Rastoke, olcsóbb akár 40%. Üdvözöljük a Slunj és Rastoke!

Szluin - Rastoke Időjárás előrejelzés