Apartmanok és magánszállás Szluin - Rastoke

Slunj egy kis város megyei Karlovac Horvátországban. Nem található egy dombos része a központi Horvátországban, ahol folynak a folyók Slunjčica és Korana, valamint a fő út vezet a Plitvicei-tavak és a Közép- és Dél-Adrián. Első írásos említése a 15. században, amikor épült a régi város és a vár egy sziklás hegy felett a folyó Slunjčica. Az óváros központja volt horvát rendi birtok Frangepán család. A város...

Ajánlott apartmanok és magánszálláshelyek - Szluin - Rastoke

Rendezés:

Szobák Pansion Park

Szluin - Rastoke

A tengertől > 50 km
Kapacitás 43 fő

Ár tól 48 €

Apartman Cindrić

Szluin - Rastoke

A tengertől > 50 km
Kapacitás 6 fő

Ár tól 85 €

Apartman Ava

Szluin - Rastoke

A tengertől 10 km
Kapacitás 4 fő

Ár tól 70 €

Apartmanok Drenovac

Szluin - Rastoke

A tengertől > 50 km
Kapacitás 4 fő

Ár tól 35 €

Apartmanok Plitvicka 42

Szluin - Rastoke

A tengertől > 50 km
Kapacitás 3 fő

Ár tól 50 €

Szobák Pansion Park ( Szluin - Rastoke)

Reggeli Park 18 szobával és található központjában Slunj, 300 méterre Rastoka és 30 km-re a Plitvicei-tavak. Minden szobához saját fürdőszoba, légkondicionáló, fűtés, telefon, TV és ingyenes Wi-Fi-vel. Az ár tartalmazza a reggelit.

Kategorizálás Kategorizálás - Szobák Pansion Park

A tengertől > 50 km
Kapacitás 43 fő

Ár tól 48 €

Apartman Cindrić ( Szluin - Rastoke)

Family Cindric szállást kínál a turista szezonban a lakásban (***) a haza. A ház található, egy csendes részén a város Slunj egy hegyen, panorámás kilátással a városra. Tól vízimalom település Rastoke és várat Zrínyi és Frangepán mindössze 5 perc séta a festői táj.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartman Cindrić

A tengertől > 50 km
Kapacitás 6 fő

Ár tól 85 €

Apartman Ava ( Szluin - Rastoke)

Apartman Ava csendes helyen található, 800 m-re Slunj központjától. Van egy gyönyörű kert, grillező és kert. A garázs, konyhai készülékek, ágyneműk és törölközők ingyenes használata. Háziállatot szívesen látunk! A Rastoke távolsága 1000 m, a Plitvicei-tavak pedig 30 km.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartman Ava

A tengertől 10 km
Kapacitás 4 fő

Ár tól 70 €

Apartmanok Drenovac ( Szluin - Rastoke)

Az Apartment Drenovac épülete Slunj központjában található, az első emeleten. A park 50 méteres körzetében posta, pékség, bank, kioszk, egészségügyi központ, üzletek, buszmegálló, étterem, gyógyszertár és templom található. Közvetlenül a vonzó Rastoke faluban csak 400 méterre van. Rastoke: egyedülálló játék Anya Természet, gyönyörű vízeséshálózatok, utak és malmok, a valódi élvezet helye, ahogyan sokan rendelkeznek, valamint a Korana folyó városának strandjára, míg a Plitvicei-tavak 30 km-re található. Az épület előtti nyilvános parkolás ingyenes. A stúdió apartman teljesen felszerelt. Síkképernyős TV, mosógép, ágynemű, törölközők, konyhai eszközök és alapvető piperecikkek (hajszárító) benne vannak az árban. Az ár tartalmaz üdvözlő italt. Egy konyha - étkező - nappali, hálószoba, előszoba, fürdőszoba és két erkéllyel rendelkezik. Lakás mérete 45 m2. A lakásban a dohányzás megengedett. A teljes összeget készpénzben kell befizetni a lakásba való belépéskor. Belépés és kilépés a lakásba egyeztetés szerint. Üdvözlet és kellemes tartózkodás!

Kategorizálás Kategorizálás - Apartmanok Drenovac

A tengertől > 50 km
Kapacitás 4 fő

Ár tól 35 €

Apartmanok Plitvicka 42 ( Szluin - Rastoke)

Plitvice Apartman 42 található Slunj, az út D1 Zágráb a tenger felé, 30 km-re a Plitvicei-tavak. Apartman újonnan berendezett, egy szoba, amely 3 ágyas (+ pótágyazható), konyha és fürdőszoba. 300 méteren belül vannak üzletek, éttermek, posta, rendőrség, mentők. A lakáshoz tartozik egy terasz.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartmanok Plitvicka 42

A tengertől > 50 km
Kapacitás 3 fő

Ár tól 50 €

Idegenvezető - Szluin - Rastoke

Szluin - Rastoke  - Címer Slunj egy kis város megyei Karlovac Horvátországban. Nem található egy dombos része a központi Horvátországban, ahol folynak a folyók Slunjčica és Korana, valamint a fő út vezet a Plitvicei-tavak és a Közép- és Dél-Adrián. Első írásos említése a 15. században, amikor épült a régi város és a vár egy sziklás hegy felett a folyó Slunjčica. Az óváros központja volt horvát rendi birtok Frangepán család. A város lakossága ma 2000 lakosú, akik többnyire a mezőgazdaságban dolgozók, kézműves és környezetbarát tiszta ipar, és mert a természetes szépség, gyorsan devoloping turizmus. Szállás elsősorban magán az apartmanok, szobák és házak, melyek barátságos és vendégszerető lakosok. Talán a legnagyobb attrakció a Slunj a festői alsó részén, a város Rastoke, ahol a folyó Slunjčica épített számos vízesés. Itt jól megőrzött régi malmok a 18. században, hogy még mindig működik, és grind gabona liszt. Ebben a kis területen található 22 malom, amely akkor látogasson el, és néhány közülük már át éttermek kínálnak kiváló helyi ételek és borok. Mivel a hosszú története, néprajzi és építészeti maradványok, Rastoke 1969-ben bejegyzett, mint kulturális emlék és védelem alatt áll. A közelben akkor is látogasson forrása smaragdzöld folyó Slunjčica, lenyűgöző föld alatti világ a Barac barlangok és a régi római erőd Cetin. Meghívjuk Önt, hogy kiad egy hétvégére, vagy amikor áthalad, hogy hagyja abba a Rastoke és Slunj és élvezze a gyönyörű romantikus hangulatot a sok vízesés és a malmok. Keresés magánszállások Slunj és Rastoke. Apartmanok, szobák és házak Slunj és Rastoke, olcsóbb akár 40%. Üdvözöljük a Slunj és Rastoke!

Szluin - Rastoke Időjárás előrejelzés