Apartmanok és magánszállás Rakovica

Rakovica egy kis község a megye Károlyváros Horvátországban. Nem található a központi része a Horvátország, Kordun között Karlovac és a Plitvicei-tavak. Rakovica kiemelkedő helye van a horvát történelem, ahol 1871-ben felkelés tört ki, vezette Eugen Kvaternik aki végül meghiúsult kísérlet a szabad horvát állam. Rakovica község mintegy 3000 lakosa van, akik részt főként a mezőgazdaság és a turizmus. A közvetlen...

Rendezés:

Apartmanok Melissa

Rakovica

A tengertől > 50 km
Kapacitás 10 fő

Ár kérésre

Apartman Lana

Rakovica

A tengertől > 50 km
Kapacitás 2 fő

Ár kérésre

Apartmanok Melissa ( Rakovica)

Üdvözöljük a Melissa lakás, amely közel van a Nemzeti Park Pitvicka tó. A nyaralás is kiválóan megfelel a túra és tavak, vagy egyszerűen egy csendes estét, át a falun nincsenek nagy utak, emiatt ideális gyermekes családok számára, mivel a lakás található, egy zöld és az érintetlen természet. Szintén nagy a fiatalok számára, mert közel van a turisztikai létesítmények, mint vízisportok, síelés, kerékpározás, fotózás, túrázás. A fő attrakció a Plitvicei tavak.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartmanok Melissa

A tengertől > 50 km
Kapacitás 10 fő

Ár kérésre

Apartman Lana ( Rakovica)

Lakás Lana található, egy csendes helyen Lipovača. Található 15 km-re a Plitvicei-tavak és 4 km-re a Barac barlangok. Az apartman 2 + 2 ággyal és gyermekágy kérésre. Kint van hinták, padok, és kiválóan alkalmas gyermekes családok részére.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartman Lana

A tengertől > 50 km
Kapacitás 2 fő

Ár kérésre

Idegenvezető - Rakovica

Rakovica  - Címer Rakovica egy kis község a megye Károlyváros Horvátországban. Nem található a központi része a Horvátország, Kordun között Karlovac és a Plitvicei-tavak. Rakovica kiemelkedő helye van a horvát történelem, ahol 1871-ben felkelés tört ki, vezette Eugen Kvaternik aki végül meghiúsult kísérlet a szabad horvát állam. Rakovica község mintegy 3000 lakosa van, akik részt főként a mezőgazdaság és a turizmus. A közvetlen közelében a Plitvicei-tavak egyik fő bevételi forrása a helyi lakosok. Turizmus és változatos ajánlatát magánszállások és helyi őshonos termékek, mint például a sajt és méz fő bevételi forrása. Ha azt szeretnénk, hogy vizsgálja meg a Plitvicei tavak és érintetlen természet a terület, azt javasoljuk, hogy tölteni az éjszakát magánházak, ahol a barátságos házigazdák teszik az itt tartózkodást nagyon kellemes. Az egyik, hogy a természeti kell tekinteni iare földalatti Barac barlangok. A közelben van a védelmi erőd Dreznik Grad, hogy egykor a székhelye Dreznik megye a 11. században. Más látnivalók ebben a régióban, vannak nagyon vonzó és jól karbantartott kerékpárutak és számos étterem a főút mentén, hogy azok a menük ízletes helyi specialitásokat. Látogatás és maradni néhány napig ezen a területen, amely gyönyörű tájak és érintetlen természet. Keresés az olcsó magánszállás Rakovica és környékén. Apartmanok, szobák és házak Rakovica és Plitvicei területen. Üdvözöljük a Rakovica!

Rakovica Időjárás előrejelzés