Apartmanok és magánszállás Rakovica

Rakovica egy kis község a megye Károlyváros Horvátországban. Nem található a központi része a Horvátország, Kordun között Karlovac és a Plitvicei-tavak. Rakovica kiemelkedő helye van a horvát történelem, ahol 1871-ben felkelés tört ki, vezette Eugen Kvaternik aki végül meghiúsult kísérlet a szabad horvát állam. Rakovica község mintegy 3000 lakosa van, akik részt főként a mezőgazdaság és a turizmus. A közvetlen...

Rendezés:

Apartman Melissa

Rakovica

A tengertől 10 km
Kapacitás 10 fő

Ár tól 15 €

Szoba House Giga

Rakovica

A tengertől > 50 km
Kapacitás 12 fő

Ár tól 70 €

Apartman Lana

Rakovica

A tengertől 10 km
Kapacitás 2 fő

Ár kérésre

Kempingek Turist Grabovac

Rakovica

A tengertől 150 m
Kapacitás 119 fő

Ár kérésre

Apartmanok Sučić

Rakovica

A tengertől > 50 km
Kapacitás 8 fő

Ár tól 50 €

Apartman Melissa ( Rakovica)

Üdvözöljük a Melissa lakás, amely közel van a Nemzeti Park Pitvicka tó. A nyaralás is kiválóan megfelel a túra és tavak, vagy egyszerűen egy csendes estét, át a falun nincsenek nagy utak, emiatt ideális gyermekes családok számára, mivel a lakás található, egy zöld és az érintetlen természet. Szintén nagy a fiatalok számára, mert közel van a turisztikai létesítmények, mint vízisportok, síelés, kerékpározás, fotózás, túrázás. A fő attrakció a Plitvicei tavak.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartman Melissa

A tengertől 10 km
Kapacitás 10 fő

Ár tól 15 €

Szoba House Giga ( Rakovica)

Üdvözöljük a település Rakovica, Plitvice néven völgyek, a fő szárazföldi turisztikai célpont gazdag gyönyörű tájak, erdők, barlangmászás struktúrákat, amelyek célja, mint a fő, közvetlen bejárat a Nemzeti Park Plitvicei-tavak. Található félúton Zágráb és az Adriai, ideális hely a pihenésre, helyen tölteni vakáció és egy kis szünetet. House Giga található Rakovica, mintegy 200 m a főúttól Zágráb-Zadar (D1), 8 km a bejárat előtt 1. számú Nemzeti Park Plitvicka Jezera. A csendes helyen, és egy nagy privát telken megadja az öröm, hogy élvezze a csendet.

Kategorizálás Kategorizálás - Szoba House Giga

A tengertől > 50 km
Kapacitás 12 fő

Ár tól 70 €

Apartman Lana ( Rakovica)

Lakás Lana található, egy csendes helyen Lipovača. Található 15 km-re a Plitvicei-tavak és 4 km-re a Barac barlangok. Az apartman 2 + 2 ággyal és gyermekágy kérésre. Kint van hinták, padok, és kiválóan alkalmas gyermekes családok részére.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartman Lana

A tengertől 10 km
Kapacitás 2 fő

Ár kérésre

Kempingek Turist Grabovac ( Rakovica)

Tourist Resort Grabovac csendes, nyugodt helyen, 8 km-re a Plitvicei-tavak Nemzeti Park veszi körül, és magas fenyőfák és dombok. A komplexum magában foglalja a szállást: kétágyas szoba a pavilon Jelena, kétágyas faházakban, mobilházak és sátrak tipikus indiai faluban. Az egész létesítmény rendelkezésre áll ingyenes WiFi. Minden szobában van fűtés és műholdas TV. Főként fából készült bútorok, beleértve egy asztal. Ezek tartalmaznak egy modern fürdőszoba. Minden vendég használhatja a kültéri medencét, a sport területén szabadtéri edzőteremmel, röplabdapálya, játszótér és mások. Az étterem a központban, ahol hagyományos horvát ételeket, különösen Lika specialitások. Étkezhet az ebédlőben vagy a tágas teraszon. Lehetőség szervez kirándulásokat a Plitvicei, Barac barlangok vagy a vízesések Rastoke. A közelben a vendégek gyakorlatban különböző sportok, mint a sziklamászás és a kajakozás és tevékenységek, beleértve a paintball, a kerékpározás és a lovaglás. A recepción állnak kerékpárkölcsönzés és kirándulásokat szervez. Az épület tartalmaz egy valutaváltó, ATM és a kereskedelem. Benzinkút és autószerelő-műhely a közelben vannak.

Kategorizálás Kategorizálás - Kempingek Turist Grabovac

A tengertől 150 m
Kapacitás 119 fő

Ár kérésre

Apartmanok Sučić ( Rakovica)

A Plitvicei-tavak Nemzeti Parkjától mindössze 5 km-re található Sučić apartmanok nagyszerű választás, ha meglátogatják a mennyország békéjét. A gyönyörű természeti környezet, a nyugodt környezet és a sok szép helyszín teszi teljessé az apartmanjainkat a nyaralás eltöltésére.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartmanok Sučić

A tengertől > 50 km
Kapacitás 8 fő

Ár tól 50 €

Idegenvezető - Rakovica

Rakovica  - Címer Rakovica egy kis község a megye Károlyváros Horvátországban. Nem található a központi része a Horvátország, Kordun között Karlovac és a Plitvicei-tavak. Rakovica kiemelkedő helye van a horvát történelem, ahol 1871-ben felkelés tört ki, vezette Eugen Kvaternik aki végül meghiúsult kísérlet a szabad horvát állam. Rakovica község mintegy 3000 lakosa van, akik részt főként a mezőgazdaság és a turizmus. A közvetlen közelében a Plitvicei-tavak egyik fő bevételi forrása a helyi lakosok. Turizmus és változatos ajánlatát magánszállások és helyi őshonos termékek, mint például a sajt és méz fő bevételi forrása. Ha azt szeretnénk, hogy vizsgálja meg a Plitvicei tavak és érintetlen természet a terület, azt javasoljuk, hogy tölteni az éjszakát magánházak, ahol a barátságos házigazdák teszik az itt tartózkodást nagyon kellemes. Az egyik, hogy a természeti kell tekinteni iare földalatti Barac barlangok. A közelben van a védelmi erőd Dreznik Grad, hogy egykor a székhelye Dreznik megye a 11. században. Más látnivalók ebben a régióban, vannak nagyon vonzó és jól karbantartott kerékpárutak és számos étterem a főút mentén, hogy azok a menük ízletes helyi specialitásokat. Látogatás és maradni néhány napig ezen a területen, amely gyönyörű tájak és érintetlen természet. Keresés az olcsó magánszállás Rakovica és környékén. Apartmanok, szobák és házak Rakovica és Plitvicei területen. Üdvözöljük a Rakovica!

Rakovica Időjárás előrejelzés
Szálláskeresés Rakovica közelében