Apartmanok és magánszállás Sveti Petar u Šumi

Sveti Petar u Šumi egy kis város és község a megye Isztria Horvátország. Nem található a belső, központjában Isztria, mindössze tíz kilométerre a város Pazin. Névadója a bencés kolostor épült a 12. században. A hely fokozatosan alakult ki a közvetlen környékét. Mára a lakossága 1000 fő, akik főleg a mezőgazdaságban dolgozók, a szarvasmarha-tenyésztés és a kézművesség. Lassan az idegenforgalom fejlesztése, különösen...

Rendezés:

Nyaraló ház Haus Nikolina

Sveti Petar u Šumi

A tengertől 10 km
Kapacitás 6 fő

Ár tól 80 €

Nyaraló ház Haus Nikolina ( Sveti Petar u Šumi)

Haus Nikolina található, egy csendes kis faluban - Sveti Petar u Šumi központjában Isztria, Pazin közelében. A természet által körülvett, virágok, egy elegáns kerti bútorokkal és saját medencével. A ház elszállásolására maximum 6 fő, háziállatok engedélyezettek, van egy bölcsőt. Két különálló szoba, konyha, fürdőszoba és nappali. Két légkondicionáló, kenyérpirító, mikrohullámú sütő, hűtőszekrény, vízforraló, edények. Épület új 2008 végén évben és vendégei több kényelmet vakáció. Meet Pazin, amely bővelkedik a kulturális látnivalók, és látogasson el számos hagyományos borok és szeszes italok üzletek Pazin és környékén.

Kategorizálás Kategorizálás - Nyaraló ház Haus Nikolina

A tengertől 10 km
Kapacitás 6 fő

Ár tól 80 €

Idegenvezető - Sveti Petar u Šumi

Sveti Petar u Šumi  - Címer Sveti Petar u Šumi egy kis város és község a megye Isztria Horvátország. Nem található a belső, központjában Isztria, mindössze tíz kilométerre a város Pazin. Névadója a bencés kolostor épült a 12. században. A hely fokozatosan alakult ki a közvetlen környékét. Mára a lakossága 1000 fő, akik főleg a mezőgazdaságban dolgozók, a szarvasmarha-tenyésztés és a kézművesség. Lassan az idegenforgalom fejlesztése, különösen a falusi turizmus és szálláshely is található kiváló minőségű és jól felszerelt apartmanok, szobák és nyaralók egy privát családi szállást. A legnagyobb attrakció a hely jól konzervált kolostor és a kolostor temploma Szent Péter és Szent Pál apostol, és a csodálatos Szűzanya képe a Čenstohovska, amely vonzza a sok zarándok. A környék ideális az aktív pihenés szerelmesei, és eltekintve a sok kerékpárút, a közelben Pazin kínál zip vonalon, jeep szafari, lovaglás és barlangászat kaland Pazin Cave. A gasztronómiai kínálatát a régió gazdag hagyományos finom házi isztriai ételeket és finom borokat, amit meg kell próbálni. Látogasson Sveti Petar u Šumi és élvezze a csendet, a friss levegő és az érintetlen természet, a zöld szívében Isztria. Keresés az olcsó magánszállás Sveti Petar u Šumi. Kapcsolatba tulajdonosai apartmanok, szobák és házak és takarítson meg akár 40% -ot drága ügynöki díjakat. Üdvözöljük a Sveti Petar u Šumi!

Sveti Petar u Šumi Időjárás előrejelzés