Apartmanok és magánszállás Pićan

Pićan egy kis település és önkormányzat az Isztriai Megyében. Isztria középső részén helyezkedik el Labin város közelében, gyönyörű és zöld mezők, erdők, rétek és szőlőültetvények vesznek körül. Pićan településen 10 kisebb település található: Grobnik, Jakomići, Krbune, Kukurini, Montovani, Orič, Pićan, Sveta Katarina, Tupljak és Zajci. Pićan területén mintegy 2000 lakos él, főként a mezőgazdaságban...

Rendezés:

Nyaraló ház Villa Brbon

Pićan

A tengertől 20 km
Kapacitás 8 fő

Ár tól 200 €

Nyaraló ház Villa Brbon ( Pićan)

A Villa Brbon Isztria központjában található, a forgalomtól és a településtől távol. A házat erdők veszik körül, és tökéletes hely a kellemes nyaraláshoz és a madarak éneklésének élvezetéhez. A nyaralóház retro stílusban díszített, modern elemekkel. Az udvaron futballpálya, trambulin és grill található. A házban 3 hálószoba található, saját fürdőszobával és légkondicionálóval. Annak érdekében, hogy a tartózkodás a lehető legkellemesebb legyen, az ablakon háló van, amely lehetővé teszi a rovarok számára, hogy a házon kívül és kívül maradjanak. Néhány perces autóúttal élvezheti a különböző tevékenységeket, amelyeket Isztria kínál: kerékpárutak, borutak, gyönyörű barlangok és lovaglóklubok, gasztronómiai kóstolók és különféle kulturális események.

Kategorizálás Kategorizálás - Nyaraló ház Villa Brbon

A tengertől 20 km
Kapacitás 8 fő

Ár tól 200 €

Idegenvezető - Pićan

Pićan  - Címer Pićan egy kis település és önkormányzat az Isztriai Megyében. Isztria középső részén helyezkedik el Labin város közelében, gyönyörű és zöld mezők, erdők, rétek és szőlőültetvények vesznek körül. Pićan településen 10 kisebb település található: Grobnik, Jakomići, Krbune, Kukurini, Montovani, Orič, Pićan, Sveta Katarina, Tupljak és Zajci. Pićan területén mintegy 2000 lakos él, főként a mezőgazdaságban és a turizmusban. Pićan környékén számos belváros található, gyönyörű kilátással a középső Isztria dombos és idilli tájára. Minden évben Pićan a Legendfest, a népmesék, szokások, legendák és az Isztria mesék ünnepe. A fesztivál három napig tart, és különböző koncerteken, színházi előadásokon, előadásokon és festményeken élvezheti. Pićan híres impozáns harangtornyáról, mely 1872-ben épült fehér mészkőből épült. 48 méter magas és az Isztria legmagasabb, de a legszebb. Az egész terület alkalmas a kellemes és csendes családi vakációra a tengertől távol. Szálláshely számos családi házban vagy jól felszerelt nyaralóházakban található úszómedencékkel. Vegye fel a kapcsolatot közvetlenül a magánszállók tulajdonosainak, akár 40% -ot takarít meg a drága ügynökségi díjakkal és idilli nyaralást töltsön Isztria szívében. Üdvözöljük Pićanban!

Pićan Időjárás előrejelzés