Apartmanok és magánszállás Sveti Juraj

Sveti Juraj egy kis tengerparti falu, a Velebit lábánál, Senj várostól 10 km-re délre. Az őskori időkben itt volt a kis falu Lopsica, és a régi temetőben még mindig látható a maradványai a középkori templom Szent Fülöp és Jakab. Napjainkban itt mintegy 700 lakos él főleg a halászat és a turizmus. Közigazgatásilag Senj városába tartozik. A központban van egy gyönyörű strand, és azok, akik egy kicsit több intimitást...

Rendezés:

1 értékelés - 5/5

Apartmanok Borić

Sveti Juraj

A tengertől 150 m
Kapacitás 6 fő

Ár tól 30 €

1 értékelés - 5/5

Apartmanok Borić ( Sveti Juraj)

Az Apartments Borić mindössze kétszáz méterre található Sveti Juraj központjától, gyönyörű kilátással a tengerre, a strandra és a szigetekre. Két jól felszerelt szállásegységet kínálunk: egy stúdióapartman két személy részére - 48 m2 és egy négy személyes apartman - 56 m2. Mindkét apartman fedett erkéllyel, terasszal és őrzött parkolóhellyel rendelkezik.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartmanok Borić

A tengertől 150 m
Kapacitás 6 fő

Ár tól 30 €

Idegenvezető - Sveti Juraj

Sveti Juraj  - Címer Sveti Juraj egy kis tengerparti falu, a Velebit lábánál, Senj várostól 10 km-re délre. Az őskori időkben itt volt a kis falu Lopsica, és a régi temetőben még mindig látható a maradványai a középkori templom Szent Fülöp és Jakab. Napjainkban itt mintegy 700 lakos él főleg a halászat és a turizmus. Közigazgatásilag Senj városába tartozik. A központban van egy gyönyörű strand, és azok, akik egy kicsit több intimitást és magánéletet kívánnak, számos rejtett öbölben találják meg a békét. A hely nagyon csendes és nyugodt a nagy nyári tömeg nélkül, ezért ideális azok számára, akik el akarnak menekülni a város zajától és szennyezésétől. A Sveti Juraj a turisztikai jellegű üdülőhelyen túl virágméz előállítására is ismert. A közelben található az Észak-Velebit Nemzeti Park, amely örömet szerez a természet és a túrázás szerelmeseinek. A szálláshelyeket kizárólag privát apartmanokban, szobákban és nyaralókban kínálják magán családi szálláson. Lépjen kapcsolatba közvetlenül a magánszállások tulajdonosával és töltsön csendes családi nyaralást ebben a kis idilli helyen, a Velebit hegy lábánál. Üdvözöljük Sveti Jurajban!

Sveti Juraj Időjárás előrejelzés