Your browser does not support JavaScript! Apartmanok és olcsó magánszállások Krk - Stara Baška, Horvátország 

Apartmanok és magánszállás Krk - Stara Baška

Krk - Stara Baška - Címer

Stara Baška egy kis turisztikai központ a Krk-sziget délnyugati oldalán. Része a Punat községnek és mintegy 100 állandó lakosú. Stara Baska két kilométernyi tengerpart mentén fekszik, és gyönyörű strandokkal és kristálytiszta vízzel bővelkedik. Stara Baška épült a 14. században, amikor a menekültek elmenekültek a török ​​inváziók előtt és itt alapították a shepard falut. A juhtenyésztésen kívül a Stara Baska lakói is horgásztak. Ugyanakkor ma egyedülálló természeti szépsége, számos strand és páratlan környezet jellemzi, a gazdaság fő ágát a turizmus. Szinte minden családi házban apartmanokat vagy szobákat kínálnak, így a közeli tábor kivételével kizárólag a magán családi házakban lehet szállást találni. A hely nagyon csendes és idilli, tökéletes a kellemes családi vakációhoz és azok számára, akik pihenni akarnak a város zajától és szennyezésétől. Krk-sziget számos érdekes, természetes és kulturális látnivalót és eseményt kínál, így a Stara Baška ideális hely az egész Krk-sziget felfedezésére, valamint a közeli Cres és Rab szigetekre, amelyek nagyon jól kapcsolódnak a Krka-hoz. Vegye fel a kapcsolatot közvetlenül a Stara Baška magánszállás tulajdonosával, foglalja le ideális apartmanját és töltsön el egy felejthetetlen nyaralást ebben az idilli kis tengerparti üdülőhelyen. Üdvözöljük Stara Baška!

Közvetlen kapcsolat a szállásadóval Krk - Stara Baška
Olcsó apartmanok Krk - Stara Baška
Magánszállás Krk - Stara Baška

Krk - Stara Baška - Keressen magánszállást a térképen

Videó prezentáció Krk - Stara Baška

0 szállások


eurótól

Rendezés:
Apartmanok Kamenik Krk - Stara Baška - Horvátország

Apartmanok Kamenik
Krk - Stara Baška

A tengerből 100 m
Kapacitás 4 személyek ár tól 55 €

Apartmanok Galun, Rosso & Albatros Krk - Stara Baška - Horvátország

Apartmanok Galun, Rosso & Albatros
Krk - Stara Baška

A tengerből 150 m
Kapacitás 12 személyek ár tól 75 €

Apartmanok Haus Lenko Krk - Stara Baška - Horvátország

Apartmanok Haus Lenko
Krk - Stara Baška

A tengerből 80 m
Kapacitás 22 személyek ár tól 50 €

Apartmanok Jadrita Krk - Stara Baška - Horvátország

Apartmanok Jadrita
Krk - Stara Baška

A tengerből 50 m
Kapacitás 7 személyek ár kérésre


Apartmanok Sunshine Residence Krk - Stara Baška - Horvátország

Apartmanok Sunshine Residence
Krk - Stara Baška

A tengerből 150 m
Kapacitás 6 személyek ár tól 60 €


Apartmanok Kamenik Krk - Stara Baška
A szállás osztályozása

A tengerből 100 m
Kapacitás 4 személyek

ár tól 55 €


Küld vizsgálat

Apartmanok Kamenik - Krk - Stara Baška

Az új lakás emeletes épület 38 m2 egy hálószoba ágy 160x200, nappali konyhasarokkal és kanapéval 160 x 200 két ember. Felszereltsége: légkondicionáló, internet és Wi-Fi, TV, külső tér - terasz udvari kompletrno kő, sok zöld. Tengerre néző, minden helyiségből távolság a strandtól 250 m


Apartmanok Galun, Rosso & Albatros Krk - Stara Baška
A szállás osztályozása

A tengerből 150 m
Kapacitás 12 személyek

ár tól 75 €


Küld vizsgálat

Apartmanok Galun, Rosso & Albatros - Krk - Stara Baška

A ház három apartman Albatros (földszint), Rosso (első emelet) és Glaun (második emelet). Stara Baška faluja 2 km hosszú, házunk 500 méterre található a falu felső részében található bejárattól. Az apartmanok 4 fő részére, pótágy lehetőségével a vendégek kérésére. Mindent felszerel, amire szüksége lehet (ingyenes WiFi, SatTV, parkoló, ágynemű, törölközők stb.). A legközelebbi strand 150 méter.


Apartmanok Haus Lenko Krk - Stara Baška
A szállás osztályozása

A tengerből 80 m
Kapacitás 22 személyek

ár tól 50 €


Küld vizsgálat

Apartmanok Haus Lenko - Krk - Stara Baška

A Lenko ház Stara Baska városában található, Krk sziget déli részén. Az egész tele van strandokkal és strandokkal, a homoktól a sziklásig. Stara Baska messze Punat 8 km, Krk 16 km, a Krčki most (híd) 45 km, és a Rijeka 70 km. A háztól a strandig mindössze 3 perc séta, a közelben éttermek és kávéházak, üzlet található a központban (3 perc autóval), és a tábor, amely található 2 km-re a ház. A házban 8 apartman található, parkolóval. Minden apartman tengerre néző erkéllyel rendelkezik (kivéve a 6. számú lakást). Minden apartmanban légkondicionáló és ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre. 2 apartman 4/5 fő részére és további 6 apartman 2/3 fő részére


Apartmanok Jadrita Krk - Stara Baška
A szállás osztályozása

A tengerből 50 m
Kapacitás 7 személyek

ár kérésre


Küld vizsgálat

Apartmanok Jadrita - Krk - Stara Baška

Kínálunk szállást apartmanok 3 vagy 4 fő részére a gyönyörű Stara Baška a Krk-szigeten. Stara Baska híres gyönyörű strandjairól, néhány közeli, de néhány rejtett, és csak hajóval érhető el. A hajóval érkezők számára érdekes öblök találhatók Punat és Stara Baška között, ahol gyönyörű kavicsos strandok és kristálytiszta tenger találhatók. Béke és csend van - érintetlen természet. Egyértelmű élmény! Stara Baška, mindössze 9 km-re Punat, híres strandok, amelyeket látogat sok turista.


Apartmanok Sunshine Residence Krk - Stara Baška
A szállás osztályozása

A tengerből 150 m
Kapacitás 6 személyek

ár tól 60 €


Küld vizsgálat

Apartmanok Sunshine Residence - Krk - Stara Baška

Az üdülés azt jelenti, hogy időt vesz igénybe, és néhány nap múlva mindent elhagy. Mindez lehetséges az üdülőlakásokban, ahol megtalálja a személyes oázisát a kényelem. Több apartman közül választhat, amelyek 2-6 fő elszállásolására alkalmasak, és privát tengerparti erkéllyel vagy terasszal foglakozni. Stara Baška egy csodálatos kis falu, Krk sziget legszebb strandjaival. Ez nem egy tipikus üdülőhely, hanem olyan hely, ahol valódi helyi élményben lehet része. A falu tökéletes a természet és a béke szerelmeseinek, túrázóknak, családoknak és kalandoroknak. Számos apró öböl, kristálytiszta víz, a táj, a béke és az egyediség jellemzi.