Apartmanok és magánszállás Silba

Silba egy sziget zadari szigetvilág a horvát részén az Adriai-tenger. Nem található a messzi északon Dalmácia, a határ Kvarner szigetek körül, Losinj, Premuda, Olib és Ist. Felülete 15 km2 és mintegy 300 állandó lakossal. Említi először a bizánci császár Bíborbanszületett Konstantin nevű Selbo a 10. században. Két elmélet, ahonnan a nevét is kapta. Az egyik név a görög szó Silbon (homok). Szerint a második elmélet...

Rendezés:

Apartman Marina

Silba

A tengertől 80 m
Kapacitás 2 fő

Ár kérésre

Apartmanok Sonja Silba

Silba

A tengertől 100 m
Kapacitás 6 fő

Ár tól 40 €

Apartman Marina ( Silba)

Élvezze nyáron a varázslatos sziget gyalogosok! Silba sziget számtalan homokos és kavicsos strandok, eldugott öblök, kristálytiszta víz és a tiszta levegő, mert az autóforgalom nem megengedett. Apartman Marina vadonatúj, modern és ideális pihenést és kikapcsolódást a forgalmas mindennapi életben. Ez áll egy nappali, teljesen felszerelt és funkcionális konyha, fürdőszoba zuhanykabinnal és egy galéria, ahol a hálószoba. A lakás két erkéllyel - az egyik a földszinten, egy az emeleten a funkció napozás. Elöl van egy udvar, amely áll a vendégek rendelkezésére.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartman Marina

A tengertől 80 m
Kapacitás 2 fő

Ár kérésre

Apartmanok Sonja Silba ( Silba)

Az apartmanok mindössze 100 m-re a homokos tengerparttól és 300 méterre a város központjától. Az ár tartalmazza az ágyneműt törölköző és végtakarítás. A lakás rendelkezik terasszal, kilátással a tengerre és a grill az udvarban áll az Ön rendelkezésére.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartmanok Sonja Silba

A tengertől 100 m
Kapacitás 6 fő

Ár tól 40 €

Idegenvezető - Silba

Silba  - Címer Silba egy sziget zadari szigetvilág a horvát részén az Adriai-tenger. Nem található a messzi északon Dalmácia, a határ Kvarner szigetek körül, Losinj, Premuda, Olib és Ist. Felülete 15 km2 és mintegy 300 állandó lakossal. Említi először a bizánci császár Bíborbanszületett Konstantin nevű Selbo a 10. században. Két elmélet, ahonnan a nevét is kapta. Az egyik név a görög szó Silbon (homok). Szerint a második elmélet név abból a görög változata a latin szó Silva (erdő). Később a középkorban volt a birtokában a város Zadar és a Velencei Köztársaság, és néhány gazdag család a 19. században, amikor a lakosság vásárolt a szigeten. Silba ebben az időszakban híres fa vitorlás hajók, hajósok, értékes és tapasztalt kapitányok. Az egyetlen település a szigeten is nevezik Silba található a legkeskenyebb része a sziget, ahol ez mindössze kb 10 perc séta, vagy 600 méterre a kelet-nyugati partján. Közigazgatásilag tartozik a város Zadar, és ez nagyon jól kapcsolódik a komp és gyors katamarán vonalak. A legnépszerűbb iparágak a sziget a turizmuson és a szállás magán apartmanok, szobák és nyaralók. Silba számos öblök, homokos és kavicsos strandok. A fő városi strand Šotorišće keleti partján a szigeten. A homokos tengerfenéken a strandon ad egy szép türkiz színű tenger, amely valóban tiszta. Az egész sziget egy gyalogos zóna, így a forgalom a gépjárművek nem megengedett. Csak engedélyezett jármű postás moped és a jármű forgalmazó vizet. Javasoljuk látogató kő torony Toreta - történelmi emlékmű található, a város központjában, amely szép kilátás nyílik a környező szigetekre. Silba ideális hely a gyermekes családok számára. Nagy strand ideális úszás és napozás az egész család számára. Kapcsolatba lakástulajdonosok a sziget Silba és eltölteni egy kellemes, gondtalan és pihentető nyári ezen a gyönyörű szigeten. Magánszállás a sziget Silba. Üdvözöljük a sziget Silba!

Silba Időjárás előrejelzés