Apartmanok és magánszállás Pag - Kustići

Kustići egy kis turisztikai üdülőhely a Pag szigetén. A Vidalići mellett Zubovići és Metajna egy olyan falvak csoportjába tartoznak, amelyeket a Pag hívők Barbati-nak hívnak. Adminisztratív módon Novalja városába tartozik, ahonnan csak 8 km-re van. A Kustići falut a 18. században alapította a családból származó családok migrációja, elsősorban azért, mert a vadászott a tonhal. A nevet az itt költözött család egyikének...

Ajánlott apartmanok és magánszálláshelyek - Pag - Kustići

Rendezés:

Apartmanok Ana

Pag - Kustići

A tengertől 20 m
Kapacitás 20 fő

Ár kérésre

Apartmanok Vivien

Pag - Kustići

A tengertől 20 m
Kapacitás 25 fő

Ár kérésre

Apartmanok Kustić

Pag - Kustići

A tengertől 10 m
Kapacitás 20 fő

Ár tól 45 €

Apartmanok Ana ( Pag - Kustići)

Kiadunk apartmanokat 20 méterre a tengertől. Pag szigeten, Kustici kis faluban találjuk. A ház előtt van egy homokos strand, amely gyermekek számára alkalmas. Kínálunk 7 teljesen berendezett apartmanokat. További információ a weboldalon: www.novalja-pag.net/kustici/ana

Kategorizálás Kategorizálás - Apartmanok Ana

A tengertől 20 m
Kapacitás 20 fő

Ár kérésre

Apartmanok Vivien ( Pag - Kustići)

Az Apartments Vivien szállása Kustićiban található, 7 km-re Novalja városától, a gyönyörű szigeten. A szállások műholdas TV-vel és ingyenes Wi-Fi-vel felszereltek. Minden apartmanhoz tengerre néző terasz és / vagy erkély tartozik. Egy étkező és egy hűtőszekrénnyel és tűzhellyel felszerelt konyha is rendelkezésre áll. Ágynemű biztosított.  Zadar repülőtere 57 km-re található.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartmanok Vivien

A tengertől 20 m
Kapacitás 25 fő

Ár kérésre

Apartmanok Kustić ( Pag - Kustići)

Az apartmanok Kustići közvetlenül a tenger mellett találhatók a gyönyörű kis faluban, Kustićiban a Pag szigetén! A ház előtt élvezheti a strandot és az Adriai-tengert. Üdvözöljük!

Kategorizálás Kategorizálás - Apartmanok Kustić

A tengertől 10 m
Kapacitás 20 fő

Ár tól 45 €

Idegenvezető - Pag - Kustići

Pag - Kustići  - Címer Kustići egy kis turisztikai üdülőhely a Pag szigetén. A Vidalići mellett Zubovići és Metajna egy olyan falvak csoportjába tartoznak, amelyeket a Pag hívők Barbati-nak hívnak. Adminisztratív módon Novalja városába tartozik, ahonnan csak 8 km-re van. A Kustići falut a 18. században alapította a családból származó családok migrációja, elsősorban azért, mert a vadászott a tonhal. A nevet az itt költözött család egyikének vezetékneve adja meg. Ma több mint száz állandó lakos él itt, akik a mezőgazdaság és a halászat mellett főként idegenforgalommal foglalkoznak, és számos apartmanban és szobában kínálnak szállást Horvátországban a családi családi szállás részeként. A hely nagyon szép, tiszta és békés, így ideális hely azok számára, akik szeretik pihenni egy kis és békés környezetben. A Pag szigetének ez a része a gyakori bora (szél) sztrájkokkal védett, a strandok kavicsosak és a tenger nagyon tiszta, ami ideális kisgyermekes családok számára. A faluban étterem, kávézó és pékség található, Novalja pedig 8 km-re található szupermarketek, mentők, gyógyszertárak, posta és egyéb létesítmények. Ha el akarsz menni, és érezni fogja a nyári éjszakai életet, látogasson el a népszerű Zrće strandra, amely mindössze 6 km-re található. Töltsön el egy békés és kellemes pihenést a gyönyörű szigeten, amely sok érdekes kalandot, tiszta tengert, számos strandot és kiváló gasztronómiai kínálatot kínál. Üdvözöljük a Pag szigetén található Kustići faluban!

Pag - Kustići Időjárás előrejelzés