Apartmanok és magánszállás Pag - Jakišnica

Jakisnica egy kis halászfalu és turisztikai település Lika-Senj megyei Horvátországban. Ez egy gyönyörű kis öböl között Lun és Potočnice a nyugati partján, a Pag-sziget. Nem található mintegy 12 km-re északra a város Novalja, amelyhez közigazgatásilag tartozik. Itt van egy szép homokos strand ideális egy családi nyaralás és a nyári örömök. Azok számára, akik szeretnék felfedezni ezt a gyönyörű szigetet, hanem élvezik...

Rendezés:

Apartman Val

Pag - Jakišnica

A tengertől 20 m
Kapacitás 4 fő

Ár tól 40 €

Apartmanok Jakisnica

Pag - Jakišnica

A tengertől 30 m
Kapacitás 10 fő

Ár tól 55 €

Apartman Val ( Pag - Jakišnica)

A Pag sziget, Jakišnica bérbe 2 apartman egy csendes halászfalu távol Novalja 12 km. A légkondicionált apartmanokban, parkoló, TV és terasz a tenger a vendégek rendelkezésére. Lakások mérete 32 m2, és ideális 2-4 fő részére. Az ár 60 € naponta szezonban. Előtte és utána saeson 40 euró naponta. Az ár tartalmazza a költség légkondicionáló és az idegenforgalmi adót.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartman Val

A tengertől 20 m
Kapacitás 4 fő

Ár tól 40 €

Apartmanok Jakisnica ( Pag - Jakišnica)

Az apartmanok modern, teljesen felszerelt - klíma, mosogatógép, parkoló, külső grill ... Az apartman a legközelebbi strand van 30 m, és a homokos strandtól 50 m. Jakišnica kicsi és csendes helyen ideális a pihenésre és élvezi a tenger. A falu van kis bolt, pékség és 6 étterem.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartmanok Jakisnica

A tengertől 30 m
Kapacitás 10 fő

Ár tól 55 €

Idegenvezető - Pag - Jakišnica

Pag - Jakišnica  - Címer Jakisnica egy kis halászfalu és turisztikai település Lika-Senj megyei Horvátországban. Ez egy gyönyörű kis öböl között Lun és Potočnice a nyugati partján, a Pag-sziget. Nem található mintegy 12 km-re északra a város Novalja, amelyhez közigazgatásilag tartozik. Itt van egy szép homokos strand ideális egy családi nyaralás és a nyári örömök. Azok számára, akik szeretnék felfedezni ezt a gyönyörű szigetet, hanem élvezik a magánélet, Jakišnica sok rejtett homokos és sziklás öblök. A tenger nagyon tiszta, és a környező tengerfenék halban gazdag lehet tárni a tapasztalt búvárok helyi búvárközpont. Az aktív pihenés szerelmeseinek élvezhetik a jól karbantartott kerékpár utak, amelyek áthaladnak az ősi olajfák, kőfalak, szőlők és illatos mediterrán növényzet. Jakisnica van egy luxusszálloda és sokkal változatosabb és megfizethető minőségi magánszállás megtalálhatók magán családi házak. Finomságok a Pag sziget, mint a sajt, bárány, friss halat, tenger gyümölcseit és prémium borokat lehet megkóstolni több étterem is található a part mentén, gyönyörű kilátás nyílik a kék Adriára. Látogasson Jakišnica és a Pag sziget, és töltse nyaralását körül tiszta tengervíz, az érintetlen természet, a béke és a nyugalom. Ünnepnapok Jakisnica és környéke. Kapcsolatba tulajdonosai apartmanok, szobák és házak és takarítson meg akár 40% -ot drága ügynöki díjakat. Üdvözöljük a Jakišnica!

Pag - Jakišnica Időjárás előrejelzés