Apartmanok és magánszállás Funtana

Funtana egy kis turisztikai város és község a megyében Isztria Horvátország. Nem található a központi része az Isztria nyugati partján, mindössze 6 km-re délre Poreč. Első írásos említése a 13. században, mint a feudális birtok Porec püspökök. Azonban ez a terület állandó a rómaiak, tanúskodik az a maradványait egy római villa vízvezeték területén Zöld lagúna most látható. Amíg az ötvenes években a múlt...

Rendezés:

Apartman Sahic

Funtana

A tengertől 500 m
Kapacitás 12 fő

Ár tól 35 €

Apartmanok Palme

Funtana

A tengertől 400 m
Kapacitás 8 fő

Ár kérésre

Apartman Sahic ( Funtana)

Sahic apartmanok Funtana, csendes város az Isztrián, mindössze 8 km-re a városközponttól. A létesítmény három apartman 45 m2. Minden lakosztály áll egy hálószoba, fürdőszoba, konyha, nappali és terasz. A kapacitása lakások A4 négy embert. Minden apartman fel van szerelve légkondicionáló, műholdas LCD TV-vel, internet WFI. Minden lakosztály egy parkoló, és az épület tartalmaz egy közös grill.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartman Sahic

A tengertől 500 m
Kapacitás 12 fő

Ár tól 35 €

Apartmanok Palme ( Funtana)

Az apartmanban 2 hálószoba, 2 fürdő, nappali, konyha és terasz pálmafákkal. Nem található a földszinten. Kerti sütés. A modern, teljesen felszerelt.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartmanok Palme

A tengertől 400 m
Kapacitás 8 fő

Ár kérésre

Idegenvezető - Funtana

Funtana  - Címer Funtana egy kis turisztikai város és község a megyében Isztria Horvátország. Nem található a központi része az Isztria nyugati partján, mindössze 6 km-re délre Poreč. Első írásos említése a 13. században, mint a feudális birtok Porec püspökök. Azonban ez a terület állandó a rómaiak, tanúskodik az a maradványait egy római villa vízvezeték területén Zöld lagúna most látható. Amíg az ötvenes években a múlt század, a lakosok Funtana elsősorban a mezőgazdaságban dolgozók és a halászat. A hatvanas években a múlt század épült az első szálloda és a táborokba, területén Zöld lagúna. A turizmus lassan fejlődik, és a lakosok Funtana kezdenek ajánlani szállást kínál apartmanok, szobák és házak a magán családi házak. Ma a legtöbb idegenforgalmi létesítmények Funtana terjed Zöld lagúna északi, a Valkanela délen. Ez az egész több kilométer hosszú területen számos kisebb öblök és strandok nyílik egy tucat kisebb szigetekre előtt Funtana. Az egyik sajátosságait Funtana számos étterem, taverna és borospincék, ahol megkóstolhatják a kiváló isztriai specialitásokat és híres isztriai borok. A gazdag gasztronómiai kínálatot, Funtana számos bicikliút a part mentén, és a belső, vízi sportok, tenisz, foci, mini golf, teke, lovaglás ... extrém sportok kínálnak sziklamászás az adott Lim-csatorna, ejtőernyőzés iskola és ugrani sík Aeropark Vrsar. Látogassa Funtana, ez a rejtett gyöngyszem a nyugati partján Isztria és élvezze az érintetlen természet, az enyhe mediterrán klíma és a kristálytiszta tengervíz. Keresés magánszálláshely Funtana. Kapcsolatba tulajdonosai apartmanok, szobák és házak Funtana, és takarítson meg akár 40% -ot drága ügynöki díjakat. Üdvözöljük a Funtana!

Funtana Időjárás előrejelzés