Apartmanok és magánszállás Cres - Beli

Beli egy kis turisztikai falu a Primorje-Gorski Kotar megye Horvátországban. Nem található az északkeleti oldalon a sziget Cres, egy dombon mindössze 200 méterre a tengertől. Village az alakja akropolisz és tetején található 130 méter magas hegyen. Azt lakosság mindössze 50 állandó lakos, és közigazgatásilag tartozik a Cres. Kulturális és történelmi helyszínek érdemes megemlíteni: plébániatemplom román stílusban, ahol...

Rendezés:

Apartmanok Kalikut

Cres - Beli

A tengertől 800 m
Kapacitás 2 fő

Ár kérésre

Apartmanok Kalikut ( Cres - Beli)

A hely található, egy dombon, közel a tengerhez. A város tengerszint feletti magassága 100 méter, a tengertől mindössze 200 méterre. Vannak különböző látnivalók, beleértve a híd épült uralkodása Tiberius császár teljesen megőrizte és ritka példája a római építészet. Az is ismert, fakó keselyű, a tiszta tenger és a strandok. Az apartmanok találhatók egy magánházban, egy szép terasz nyílik a tengerre. A házunk kínálunk szállást apatman (2 +2) és apartman (2 +1), kategorizált két csillag, amely lehetővé teszi a kényelem és hangulatos otthon. Az apartmanok teljesen felszerelt konyhával, fürdőszoba, és a hálószobában van egy gyönyörű kilátás nyílik a tengerre.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartmanok Kalikut

A tengertől 800 m
Kapacitás 2 fő

Ár kérésre

Idegenvezető - Cres - Beli

Cres - Beli  - Címer Beli egy kis turisztikai falu a Primorje-Gorski Kotar megye Horvátországban. Nem található az északkeleti oldalon a sziget Cres, egy dombon mindössze 200 méterre a tengertől. Village az alakja akropolisz és tetején található 130 méter magas hegyen. Azt lakosság mindössze 50 állandó lakos, és közigazgatásilag tartozik a Cres. Kulturális és történelmi helyszínek érdemes megemlíteni: plébániatemplom román stílusban, ahol több értékes glagolita feliratok, Szent Mária templom a múzeumi gyűjtemény, a gótikus templom Szent Antal, őskori istállók bejáratánál a város római híd a kanyon, és a kő fej király Abel. Beli tökéletes hely egy nyugodt családi és kemping turizmus egy szép kavicsos strand és jól védett kis kikötő. A természet és az aktív pihenés kedvelőinek hosszú sétákat a gyönyörű erdős területek Tramuntana. Itt Eco központ Beli belül, amely nyitott több állandó kiállítás beállítás. Ezek a biológiai sokféleség, a Cres - Losinj szigetvilág, a történet fakókeselyűt és történelmi és környezeti örökség erdők Tramuntana. Meghívjuk Önt, hogy látogassa meg a sziget Cres és romantikus kis középkori falu Beli, és töltsön nyaralás teljes béke és nyugalom, és körülvett érintetlen természet és a kristálytiszta tenger. Keresés az olcsó magánszállás Beli. Apartmanok, szobák és házak olcsóbb akár 40%, anélkül, hogy a magas ügynöki díjakat. Üdvözöljük a Beli sziget Cres!

Cres - Beli Időjárás előrejelzés