Apartmanok és magánszállás Krk - Čižići

Čižići egy kicsi hely a Krk-szigeten, Primorje-Gorski Kotar megyében. A Soline mély természetes öbölben található, a Krk-sziget északkeleti részén. Közigazgatási szempontból Dobrinj településhez tartozik, és csak körülbelül száz lakosa van. A Soline-öböl nagyon specifikus, mert nagyon sekély, és a tenger változása és ingadozása nagyon gyenge. Az öböl belsejében a tenger sokkal melegebb, mint az öbölön kívüli...

Ajánlott apartmanok és magánszálláshelyek - Krk - Čižići

Rendezés:

Apartmanok Ivan

Krk - Čižići

A tengertől 200 m
Kapacitás 10 fő

Ár tól 45 €

Apartman Omanović

Krk - Čižići

A tengertől 500 m
Kapacitás 12 fő

Ár kérésre

Apartman Fanuko

Krk - Čižići

A tengertől 500 m
Kapacitás 10 fő

Ár tól 38 €

Apartmanok Ivan ( Krk - Čižići)

Az Apartments Ivan Čižići csendes részén található, a Krk-szigeten. Minden apartmanhoz saját parkolóhely és saját tengerre néző terasz tartozik. Az apartmanok alapkivitelben vannak felszerelve. A Biserujka-barlang és a gyógyiszap közelében helyezkednek el. Ha szép pihenni szeretne, szeretni szeretné a homokos tengerpartot, a meleg tengert, és békét szeretne, jöjjön apartmanokba és mi szépen fogadjuk Önt. Krk-sziget gyönyörű, tele van növényzettel és gyönyörű természettel.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartmanok Ivan

A tengertől 200 m
Kapacitás 10 fő

Ár tól 45 €

Apartman Omanović ( Krk - Čižići)

Omanovic apartmanok találhatók Cizici, Krk-sziget. 500 m-re a tengerparttól. Egy csendes környezetben fekszik az utak és a közeli nagy strand. A vendégek, különösen a kisgyermekek, nyújt tartalmas és gondtalan nyaralást. Kínálunk apartman típusú egy és két hálószobás egységekben. Az apartmanok szép és tágas fürdőszoba természetes fény, funkcionális konyha, ízlésesen berendezett szobák és erkélyek és teraszok, kilátással a tengerre. A vendégek használhatják a parkoló, műholdas TV, ingyenes Wi-Fi-vel, egy hely a gyermekek számára játszó és egyéb létesítmények egy kellemes nyaralás.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartman Omanović

A tengertől 500 m
Kapacitás 12 fő

Ár kérésre

Apartman Fanuko ( Krk - Čižići)

Az új, jól felszerelt apartmanok a kis falu Cizici a Krk sziget. Apartmanok Fanuko zöldövezetben és mediterrán növények, mint a tamariska, leander, olajfa, mimóza és a gránátalma. Ezek közé tartozik a négy apartman, kettő található a földszinten (minden lakás rendelkezik saját terasszal) és két apartman található, az első emeleten, a ház (mindegyik lakás saját erkély, gyönyörű kilátással a tengerre és az öböl Soline). Minden a mi lakásban van egy lehetőség az ingyenes internet-hozzáférés (Wi-Fi). A tengertől való távolság mindössze 500 méterre, és minden lakás saját parkoló az apartman előtt. Töltsön el egy napot a strandon, egy kellemes estét az étteremben Žal és élvezze autentikus élelmiszereket a Krk-szigetre.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartman Fanuko

A tengertől 500 m
Kapacitás 10 fő

Ár tól 38 €

Idegenvezető - Krk - Čižići

Krk - Čižići  - Címer Čižići egy kicsi hely a Krk-szigeten, Primorje-Gorski Kotar megyében. A Soline mély természetes öbölben található, a Krk-sziget északkeleti részén. Közigazgatási szempontból Dobrinj településhez tartozik, és csak körülbelül száz lakosa van. A Soline-öböl nagyon specifikus, mert nagyon sekély, és a tenger változása és ingadozása nagyon gyenge. Az öböl belsejében a tenger sokkal melegebb, mint az öbölön kívüli tenger, ezért alkalmas az úszásra az őszi és a tavaszi hónapokban. A Soline-öböl alján található a híres homokos strand Meline, amely gyógyiszapjáról ismert, amely segíti a köszvény és a bőrbetegségek kezelését. A strand ideális olyan sporttevékenységekhez, mint a "pikigin" (strandjáték), a strandröplabda ... A hely régi része eredetileg száz méterre volt a parttól egy kis dombon, de néhány évtizeddel ezelőtt a hely kibővítette az összes a tenger felé vezető út a turisztikai fejlesztésnek köszönhetően. A középkorban a Soline-öböl teljes területe (Čižići, Soline és Klimno) a nemes Frankopan család birtokában lévő sós edényeknek köszönhetően lakott volt. A turizmus megjelenéséig Čižići lakói főként állattenyésztéssel foglalkoztak, de az utóbbi időben főleg turizmussal foglalkoznak, és szobákat, apartmanokat és nyaralókat bérelnek. Čižići, valamint a Soline öböl egésze ideális mindazok számára, akik szeretik nyaralni békében és csendesen, túl nagy zaj és nagy tömeg nélkül a híres turisztikai célpontokban. A Soline-öböl homokos strandjai, sekély és meleg tengerje miatt gyermekes családok számára is alkalmas. A közelben található egy híres turisztikai látványosság - a gyönyörű Biserujka-barlang, amely körülbelül száz méter hosszú és barlangdíszítésekben (sztalagmitok és cseppkövek) gazdag, és amelyet a turisták látogatására terveztek. Számos kerékpár- és túraútvonal halad át az egész Krk-szigeten, mindazok számára, akik szeretik az aktív pihenést és a természet sétáit. Čižići-ban számos apartmanban, szobában és nyaralóban található szállást a családi magánszállás részeként. Kellemes tartózkodást kívánunk Önnek ebben a kicsi és békés oázisban a Krk-szigeten!

Krk - Čižići Időjárás előrejelzés