Apartmanok és magánszállás Bród

Slavonski Brod a főváros Brod-Posavina megye Horvátországban. Szerint a mérete és jelentősége, ez a második legfontosabb városa Szlavónia mögött Osijek. Nem található az északi partján, a Száva folyó, a határ a Bosznia és Hercegovinával, és már több mint 60.000 lakos. Fontos közlekedési csomópont, ahol a múló fontos nemzetközi utak, vasúti és folyami utak összekötő Nyugat és Délkelet-Európában. A települések...

Rendezés:

Szoba Levicki

Bród

A tengertől 10 km
Kapacitás 17 fő

Ár kérésre

Szoba Kolonija

Bród

A tengertől 10 km
Kapacitás 6 fő

Ár kérésre

Szoba Magnus

Bród

A tengertől 10 km
Kapacitás 19 fő

Ár kérésre

Szoba Levicki ( Bród)

Levicki szoba található a sétáló övezetben a központ Slavonski Brod egy diszkrét helyet, amely mindössze néhány méterre a tér naljepšeg Horvátországban. Szobák Levicki minősége belső terek és szolgáltatások biztosítják a legnagyobb kényelmet kimerül. Öt kényelmes szobák kínálatunkban kínálunk kiváló minőségű pihenés és garantáljuk teljes megelégedésére. Minden szoba újonnan felszerelt külön fürdőszoba tartozik. A szobák felszereltsége: TV, légkondicionáló, mini-bár, telefon, ingyenes internet hozzáférés, hajszárító ... Gyere és nézd meg magad.

Kategorizálás Kategorizálás - Szoba Levicki

A tengertől 10 km
Kapacitás 17 fő

Ár kérésre

Szoba Kolonija ( Bród)

1. Mi kiadó két szobás lakás hosszú ideig. Alkalmas építőipari vállalatok és más csoportok jönnek Sl. Brod. 2. Rent 2 ágyas szoba hosszabb időszakra saját konyha, fürdőszoba, erkély, internet-hozzáférés, szoba teljesen berendezett. Elsőbbséget élveznek a területen dolgozók, vagy a férfiak. Telefon: 385 35 491 238 Mobil: +385 92 292 0952. Felszereltség: TV, ágy. asztal, szék, adsl. Elérhetőség: a konyhába, a fürdőszobába

Kategorizálás Kategorizálás - Szoba Kolonija

A tengertől 10 km
Kapacitás 6 fő

Ár kérésre

Szoba Magnus ( Bród)

Magnus Ifjúsági szoba az éjszaka, nagyon közel vagyunk az általános kórházak és a piacok. Jelenleg 8 szoba, ebből 3 kétágyas szoba, 2 szoba háromágyas, 2 egyágyas és 1 egyszemélyes. Ajánlunk bed and breakfast. A házunk van 50 fő alkalmas fogadások, előadások és találkozók.

Kategorizálás Kategorizálás - Szoba Magnus

A tengertől 10 km
Kapacitás 19 fő

Ár kérésre

Idegenvezető - Bród

Bród  - Címer Slavonski Brod a főváros Brod-Posavina megye Horvátországban. Szerint a mérete és jelentősége, ez a második legfontosabb városa Szlavónia mögött Osijek. Nem található az északi partján, a Száva folyó, a határ a Bosznia és Hercegovinával, és már több mint 60.000 lakos. Fontos közlekedési csomópont, ahol a múló fontos nemzetközi utak, vasúti és folyami utak összekötő Nyugat és Délkelet-Európában. A települések ezen a részén Horvátország a Száva-folyó volt Lakott a történelem előtti időkben, 2000 évvel ezelőtt volt egy régi római település Marseille. Ma Slavonski Brod modern város tele élénk, és az utóbbi időben a hangsúly a turizmus fejlesztése és a szolgáltató iparban. Szállás a város a felajánlott szállást, hanem a magán apartmanok, szobák és nyaralók, amely ára sokkal elfogadhatóbb. Úgy szavaztak a legszebb horvát város, a kiválasztás a Horvát Idegenforgalmi 2009 Van egy Világörökség - Brod várat a 18. században, amely a legnagyobb és legfontosabb erődítmény műemlék Kontinentális Horvátország. Javasoljuk látogató a hazai Ivana Brlić Mažuranić, a világhírű író, a gyermekek számára a főtéren, az egyik legnagyobb és legszebb Horvátországban. Miután egy hosszú séta a parton a Száva, az éhség lehet elégíteni számos étterem kínál autentikus finom szlavóniai specialitásokat és borokat kínál. Meghívjuk Önt, hogy látogassa meg a régi szlavóniai város, fenntartjuk az ideális lakás, vagy szoba, és fedezze fel a rejtett báját Szlavónia és a horvát szárazföld. Megfizethető magánszállások Slavonski Brod. Apartmanok, szobák és házak Slavonski Brod olcsóbb akár 40%. Üdvözöljük a Slavonski Brod!

Bród Időjárás előrejelzés
Szálláskeresés Bród közelében