Apartmanok és magánszállás Tribanj

Tribanj egy kis település a Velebit-csatornában, a Velebit-hegység lábánál. Ez mindössze tíz kilométerre fekszik Starigrad Paklenica északi oldalától északra, amelyhez közigazgatás tartozik. Tribanj - Kruščica, Šibuljina és Sv. Marija Magdalena nagyon kis horgász- és üdülőhelyek a Paklenica Riviéra északnyugati részének mély öblében. E kistelepülések lakói kezdetben halászattal foglalkoztak, de az idegenforgalom...

Rendezés:

Apartmanok Duboka Kruščica

Tribanj

A tengertől 10 m
Kapacitás 15 fő

Ár tól 40 €

Apartmanok Vila Kata

Tribanj

A tengertől 10 m
Kapacitás 14 fő

Ár tól 40 €

Apartman Jako

Tribanj

A tengertől 300 m
Kapacitás 12 fő

Ár tól 70 €

Apartmanok Duboka Kruščica ( Tribanj)

A házban három apartman található Tribanj Krušcica közelében Starigrad (12 km-re Starigrad). Található 30 km-re kilépés az autópálya Zágráb-Split. Nem található 13 km-re a Paklenica Nemzeti Park, egy hely közkedvelt hegymászók. 60 km-re Zadar, történelmi és kulturális város Dél-Horvátországban. House három új lakások, 4-6 fő. Nem található 40 m-re a strandtól, csendes, természetes helyen. Ez a része a Horvátország híres érintetlen szépsége és egyedülálló hangulatát. Ez a hely ideális azok számára, akik szeretik a hegyeket és a tengert. Az apartmanok kényelmesek, modern és jól felszerelt. Minden szoba légkondicionálóval, műholdas TV-vel. Ügyfeleink számíthatnak barátságunk és segítőkészséget bármikor tartózkodása alatt.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartmanok Duboka Kruščica

A tengertől 10 m
Kapacitás 15 fő

Ár tól 40 €

Apartmanok Vila Kata ( Tribanj)

A villa két nagy és kényelmes az új lakások nagy családok vagy több ember. Apartman 1 4-6 fő található, az északi oldalon. Ez áll egy konyha, nappali, hálószoba és fürdőszoba. Apartman 2 alkalmas 6-8 fő tengerre néző kilátással a tengerpartra. Ez áll egy konyha, nappali, két hálószoba és egy fürdőszoba. A konyhák felszereltsége evőeszközök és főzőedények, sütő, nálunk, elektromos vízforralóval és vízhűtők. Használata az internet és légkondicionáló. A fürdőszobákban zuhanyzó található. Előszezon ár személyenként 20 euró. Ár a szezon: Személyenként 30 €. A környéken a nemzeti park Paklenica Starigrad ideális kirándulásokhoz és a túrázók és azoknak, akik szeretnék, és válhat. Üdvözöljük várjuk, hogy találkozhassunk !!!!

Kategorizálás Kategorizálás - Apartmanok Vila Kata

A tengertől 10 m
Kapacitás 14 fő

Ár tól 40 €

Apartman Jako ( Tribanj)

Nem hallgathat csak a városi zajra, és mozgalmas mindennapi életben élhet? Kényeztesse magát egy megérdemelt vakációval, és áztassa a gyönyörű kék tengert, érezze a szél, a fenyők és a nap sugarai illatát az arcán :) Tapasztalja meg a Velebit-csatorna lábánál fekvő kis halászfalu felejthetetlen varázsait. a tenger hullámai mentén, és tökéletes emlékeket hozhat neked.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartman Jako

A tengertől 300 m
Kapacitás 12 fő

Ár tól 70 €

Idegenvezető - Tribanj

Tribanj  - Címer Tribanj egy kis település a Velebit-csatornában, a Velebit-hegység lábánál. Ez mindössze tíz kilométerre fekszik Starigrad Paklenica északi oldalától északra, amelyhez közigazgatás tartozik. Tribanj - Kruščica, Šibuljina és Sv. Marija Magdalena nagyon kis horgász- és üdülőhelyek a Paklenica Riviéra északnyugati részének mély öblében. E kistelepülések lakói kezdetben halászattal foglalkoztak, de az idegenforgalom fejlesztésével a magánszállás részeként apartmanokat és szobákat kínálnak. Tribanj ideális hely egy csendes, családi vakációhoz egy természetes környezetben, hiszen a nyári szezon közepén nincs tömegturizmus, forgalom vagy emberek. A tenger nagyon tiszta, és igazi öröm, hogy úszni az Adriai-tengeren, kilátással a gyönyörű Pag-szigetre. A Tribanj-tól a hegyi út Ljubotićig, egy idilli faluban a Velebit hegyen, ahol láthatja és megtapasztalhatja a hagyományos életformát. A közelben található a híres Paklenica Nemzeti Park, amely tiszta levegővel, hegyvidéki klímával és impozáns kőzetekkel várja a természet szerelmeseit. Töltsön el egy nyaralást a kis Tribanj egyik nagyon nyugodt környezetében, és foglalja le ideális szálláshelyét, szobáját vagy nyaralóját közvetlenül a szállásadókkal. Üdvözöljük Tribanjban!

Tribanj Időjárás előrejelzés