Apartmanok és magánszállás Podaca

Podaca egy kis turisztikai és tengerparti hely a Makarska riviéra. Makarskától 35 km-re délre és Zaostrogtól 2 km-re keletre fekszik. Közigazgatásilag Gradac településhez tartozik. Három településből áll: Kapeć, Viskovića vala és Ravanje, ahol kb. 650 állandó lakos él. A falut először a XV. Században említik, majd a felszín feletti magasságban a törökök védelmére szolgáló tornyot építettek, gyönyörű panorámával...

Rendezés:

Apartmanok Aurelia - Podaca

Podaca

A tengertől 100 m
Kapacitás 4 fő

Ár tól 25 €

Apartman Slavko

Podaca

A tengertől 150 m
Kapacitás 3 fő

Ár tól 30 €

Apartman Vistica

Podaca

A tengertől 70 m
Kapacitás 5 fő

Ár kérésre

Apartman Primorac Podaca

Podaca

A tengertől 150 m
Kapacitás 22 fő

Ár tól 25 €

Apartman Eden

Podaca

A tengertől 40 m
Kapacitás 6 fő

Ár kérésre

Apartmanok Aurelia - Podaca ( Podaca)

Az Aurelia apartmanjai a családi házban találhatóak, egy nagy kerttel, zöldövezetben és saját parkolóval. Az apartmanokat felújították és légkondicionáltak, mindössze 3 perces sétára a Vala kavicsos strandtól. Az Aurelia apartmanok ideális hely azok számára, akik békés családi vakációra és kikapcsolódásra vágynak.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartmanok Aurelia - Podaca

A tengertől 100 m
Kapacitás 4 fő

Ár tól 25 €

Apartman Slavko ( Podaca)

Egy nyaralóház egy hálószobás apartmanban a földszinten. A ház kerttel körülvett zöldövezetben, ideális választás a gyermekes családok számára. Azoknak, akik a zöld környezetben, a tartózkodás intimitását keresik, ez egy igazi ajánlat. Az apartman a város központjában van, és újra elszigetelt a környező területről. Fel van szerelve minden szükséges felszereléssel, és a gyönyörű strandok és hosszú tengerparti sétányok sokáig maradnak az emlékezetében.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartman Slavko

A tengertől 150 m
Kapacitás 3 fő

Ár tól 30 €

Apartman Vistica ( Podaca)

Nagy lakás közel a tengerhez, egy családi ház parkoló. A lakás egy nagy hálószoba, erkély, fürdőszoba és hálószoba, konyha és erkély található. A szállás tökéletes helyen, a fő turisztikai helyszínek, Dubrovnik (100 km), Split (100 km), Makarska (35 km), Medjugorje (30 km)

Kategorizálás Kategorizálás - Apartman Vistica

A tengertől 70 m
Kapacitás 5 fő

Ár kérésre

Apartman Primorac Podaca ( Podaca)

Podaca volt található 1 km-re a tengertől, de elvetették a földrengés után 1962-ben, amikor a hely, a tenger épült. Podace említik először 1477-ben a török ??dokumentumban. A központban, a régi város egy templom sv. Ivana Krstitelja épült 12. századi -13th, és amellett, hogy a barokk templom sv. Stjepan Prvomucenik (1762.), amely közepén helyezkedik el a temető. A bejáratnál, hogy a helyére áll egy kő torony ovális alakú, amely szolgált védelmi a törököktől. Ma a turizmus Podaca összehangolt körül a gyönyörű tengerpart és magánszállás, amely megtalálható a szép kőházak. 4 ágyas apartman ***, fürdőszoba / WC, erkély / terasz, kilátás tengerre 25-35 EUR / nap (01.06.-30.06.) 35-45 EUR / nap (01.07.-31.08.) 25-35 EUR / nap (31.08.-30.09.) 3 ágyas apartman ***, fürdőszoba / WC, erkély / terasz, kilátás tengerre 25-30 EUR / nap (01.06.-30.06.) 32-37 EUR / nap (01.07.- 31.08.) 25-30 EUR / nap (01.09.-15.09.) 2 ágyas szoba *** fürdőszoba / WC, erkély / terasz, kilátás tengerre 15-20 EUR / nap (01.06.-30.06.) 22-24 EUR / nap (01.07.-31.08.) 15-20 EUR / nap (01.09.-15.09.) Minden apartman teljesen új, új konyha, wc és fürdőszoba csoportoknak van kedvezmény és azok számára, akik maradni több mint 14 nap. Gyermekek 11 év alatti 50% kedvezmény, 2 év és kevésbé ingyenes.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartman Primorac Podaca

A tengertől 150 m
Kapacitás 22 fő

Ár tól 25 €

Apartman Eden ( Podaca)

Apartman Eden található egy régi, autentikus dalmát kőház. Csak körülbelül 40 méterre a tenger és a strand, hanem azért is, távol a nyári tömegben. Békés és élvezetes. Apartman (Az egész emelet) van köztük két hálószoba, két három ágyas (max. 6 fő). Konyha, étkező, fürdőszoba és egy kis előszoba szerves részét képezik ennek a tágas lakás egy mély árnyékban. Elöl van egy nagy terasz hűtés és élvezi a gyönyörű naplementét, vagy a csendes, meleg estéken kellemes reggel ... Grillsütői megengedett. Háziállatok engedélyezve. Parkolás biztosított, és ingyenes. Én válaszolni az összes kérdésre a privát üzeneteket. Tudjuk, hogy egy üzletet mindent.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartman Eden

A tengertől 40 m
Kapacitás 6 fő

Ár kérésre

Idegenvezető - Podaca

Podaca  - Címer Podaca egy kis turisztikai és tengerparti hely a Makarska riviéra. Makarskától 35 km-re délre és Zaostrogtól 2 km-re keletre fekszik. Közigazgatásilag Gradac településhez tartozik. Három településből áll: Kapeć, Viskovića vala és Ravanje, ahol kb. 650 állandó lakos él. A falut először a XV. Században említik, majd a felszín feletti magasságban a törökök védelmére szolgáló tornyot építettek, gyönyörű panorámával az egész területre. Podaca lakói főként a turizmusban, de a halászatban, a mezőgazdaságban és az olajbogyó-termesztésben is részt vesznek. A legtöbb idegenforgalmi szolgáltatást magánszállásokban kínálják, ahol barátságos házigazdák kényelmes házakat, villákat, szobákat, apartmanokat és számos bárt és éttermet kínálnak. Podaca egy nagyon csendes hely a családi vakációkra, különösen a kellemes mediterrán éghajlat miatt és a gyönyörű kavicsos strandok miatt. A közelben található a gyönyörű hegyi és természetvédelmi park, Biokovo, amely örülni fog mindazoknak, akik szeretik a sportot és az aktív pihenést. Látogasson el a Podaca, ez a kis és békés tengerparti város Makarska Riviera, és pihenjen a zaj a hullámok, a kristálytiszta kék Adriai-tenger és a gyönyörű strandok. Keressen magánszállást Podaca régióban. Apartmanok, szobák és nyaralók Podaca, akár 40% -kal olcsóbban, magas jutalék nélkül. Üdvözöljük a Podacában!

Podaca Időjárás előrejelzés