Your browser does not support JavaScript! Apartmanok Marčelja - Pag - Kolan és Mandre, Horvátország 
Apartmanok Marčelja, Pag - Kolan és Mandre - Horvátország Apartmanok Marčelja, Pag - Kolan és Mandre - Horvátország Apartmanok Marčelja, Pag - Kolan és Mandre - Horvátország Apartmanok Marčelja, Pag - Kolan és Mandre - Horvátország Apartmanok Marčelja, Pag - Kolan és Mandre - Horvátország Apartmanok Marčelja, Pag - Kolan és Mandre - Horvátország Apartmanok Marčelja, Pag - Kolan és Mandre - Horvátország Apartmanok Marčelja, Pag - Kolan és Mandre - Horvátország Apartmanok Marčelja, Pag - Kolan és Mandre - Horvátország Apartmanok Marčelja, Pag - Kolan és Mandre - Horvátország Apartmanok Marčelja, Pag - Kolan és Mandre - Horvátország Apartmanok Marčelja, Pag - Kolan és Mandre - Horvátország Apartmanok Marčelja, Pag - Kolan és Mandre - Horvátország Apartmanok Marčelja, Pag - Kolan és Mandre - Horvátország Apartmanok Marčelja, Pag - Kolan és Mandre - Horvátország Apartmanok Marčelja, Pag - Kolan és Mandre - Horvátország Apartmanok Marčelja, Pag - Kolan és Mandre - Horvátország Apartmanok Marčelja, Pag - Kolan és Mandre - Horvátország Apartmanok Marčelja, Pag - Kolan és Mandre - Horvátország Apartmanok Marčelja, Pag - Kolan és Mandre - Horvátország Apartmanok Marčelja, Pag - Kolan és Mandre - Horvátország Apartmanok Marčelja, Pag - Kolan és Mandre - Horvátország Apartmanok Marčelja, Pag - Kolan és Mandre - Horvátország Apartmanok Marčelja, Pag - Kolan és Mandre - Horvátország Apartmanok Marčelja, Pag - Kolan és Mandre - Horvátország
Kapacitás
20 személyek
Távolság a tengertől
20 m
Ár tól: 75 €
Kategorizálás Kategorizálás
Kapacitás

20 személyek
Ingatlan felület

350 m2
Kerti és udvari felület

390 m2

Távolságok

Tenger

20 m
Strand

20 m
Belváros

500 m
Élelmiszer

500 m
Étterem

500 m

Tulajdonság leírása


Az apartmanok 20 méterre a strandtól, és minden lakás, gyönyörű kilátással a tengerre és a környező szigetekre. Az apartmanban egy hálószoba, fürdőszoba, nappali, konyha, ahol van egy ágy két fő részére, így a lakás 4 vendég. Minden apartmanhoz tartozik egy terasz (12 m2) és egy erkély (4 m2). Ideális gyermekes családok vagy párok, mert a lakások tágasak és nagyon kényelmes. Ebben a ház előtt van egy parkoló és a strand. A központ vagyunk 500 méteren belül, így nincs zaj vagy nagy forgalmú.

Szolgáltatás


  • Légkondícionáló
  • TV
  • Ágynemű
  • Parkolás
  • Dohányzás megengedett
  • Grillezési
  • Kályha
  • Hűtő

Szállásegységek


Szállásegység Méret (m2) Szobák száma Ár * előszezon € Ár * szezon € Ár * utószezon €
Apartman Blue 2+2 45 1 75 110 75
Apartman Green 2+2 45 1 75 110 75
Apartman Yellow 2+2 45 1 75 110 75

*Az ár a szállásegységre vonatkozik 1 éjszakára euróban

Fizetés és feltételek


Az ár nem tartalmazza az idegenforgalmi adót!

A foglalás biztosításához köteles a teljes ár 20% át előzetesen közvetlenül a szállásadó tulajdonosának fizetni, és 80% ot a szállásegységre érkezéskor.

A tartózkodás utolsó napján a vendég köteles a szálláshelyet 10:00 óráig elhagyni, így a többi vendég bejelentkezhet 16:00 órától.

Térkép nézet

Már tartózkodott itt?
 Írja meg véleményét!
no image

Ellenőrzött felhasználó Jasenka Marčelja

Reklám mivel 2014

Kapcsolat űrlap

A tartalma ebben a formában lesz elküldve közvetlenül a hirdetők e-mailt. Csak arra fel lehet használni, hogy érdeklődjön a felsorolt ingatlanok foglalásáról.


Kiemelt szállás Pag - Kolan és Mandre

Lena

Pag - Kolan és Mandre

Reklám