Apartmanok és magánszállás Obrovac

Obrovac egy kis város a megyében horvátországi Zadar. Nem található egy gyönyörű kanyon Zrmanja folyó, 12 km-re torkollik a tengerbe, és 45 km-re keletre a város Zadar. Fejlődött a keresztútnál, Zadar, Sibenik és Knin, lábánál, a Velebit hegység. A mai település Obrovac körül kialakult a középkori vár a hegyen, és a dokumentumok ben említi először a 15. században, mint Obrouec. Ez volt a birtokában Krbava fejedelmek...

Rendezés:

Apartman Ada

Obrovac

A tengertől 35 km
Kapacitás 8 fő

Ár kérésre

Apartman Ada ( Obrovac)

Kínálatunk két apartmanból áll. Az apartman külön bejárattal, nappalival, kétágyas hálószobával, fürdőszobával és konyhasarokkal és terasszal rendelkezik. Egy másik apartman 3 hálószobával rendelkezik: 1 dupla, 2 négy hálószobával, közös fürdőszobával és konyhasarokkal és erkéllyel.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartman Ada

A tengertől 35 km
Kapacitás 8 fő

Ár kérésre

Idegenvezető - Obrovac

Obrovac  - Címer Obrovac egy kis város a megyében horvátországi Zadar. Nem található egy gyönyörű kanyon Zrmanja folyó, 12 km-re torkollik a tengerbe, és 45 km-re keletre a város Zadar. Fejlődött a keresztútnál, Zadar, Sibenik és Knin, lábánál, a Velebit hegység. A mai település Obrovac körül kialakult a középkori vár a hegyen, és a dokumentumok ben említi először a 15. században, mint Obrouec. Ez volt a birtokában Krbava fejedelmek Kurjaković, amíg a 16. században, amikor a törökök elfoglalták. Ezután kezdődik a viharos időszak Obrovac, ami többször elfoglalták és kifosztották. Ezt követően a végleges megszűnését a török ​​veszély a 18. században, a hely lassan fejlődött. Ma ez egy festői kisváros, amely vonzza a több és több látogató, elsősorban a természetes szépség a kanyon Zrmanja folyó, ahol élvezheti a rafting, kajak és az úszás ebben a szép, tiszta és világos folyón. Novigrad és Karin tengerre, két gyönyörű tengeri öblök csak tíz kilométerre, így lehetséges, hogy úszni és napozni a gyönyörű strandok. Obrovac egy gazdag kulináris élvezetek, amely magában foglalja a bárány- és kecskehús főtt, sült, sült vagy grillezett, sajt, bassz és fánk. Látogassa Obrovac, ez a kis festői dalmát város, és kiad egy nyaralás a béke és nyugalom és az érintetlen természet. Keresés az olcsó apartmanok, szobák és házak kiadó Obrovac. Kapcsolatba tulajdonosai magánszállás, és takarítson meg akár 40% -ot drága ügynöki díjakat. Üdvözöljük a Obrovac!

Obrovac Időjárás előrejelzés