Apartmanok és magánszállás Imotski

Imotski kicsi és festői város Split-Dalmácia megyében. A Biokovo hegység mögött található dalmát hátországban, Bosznia-Hercegovinával határos. Imotskiben mintegy 10 000 ember él, főleg a kiwi, az olajbogyó, a szőlő, a füge termesztése és a sonka előállítása. 260 m tengerszint feletti magasságban helyezkedik el, ahol Imotsko mező 440 méterre található, ahol Imotski város található. Nagyon kellemes mediterrán éghajlat...

Rendezés:

Apartmanok Modro jezero

Imotski

A tengertől 10 km
Kapacitás 4 fő

Ár tól 25 €

Apartmanok Modro jezero ( Imotski)

Az apartman Imotski központjában található. A tengertől való távolság mindössze 20 perc autóval. A közelben van a gyönyörű kék tó, ahol úszni és frissíteni lehet.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartmanok Modro jezero

A tengertől 10 km
Kapacitás 4 fő

Ár tól 25 €

Idegenvezető - Imotski

Imotski  - Címer Imotski kicsi és festői város Split-Dalmácia megyében. A Biokovo hegység mögött található dalmát hátországban, Bosznia-Hercegovinával határos. Imotskiben mintegy 10 000 ember él, főleg a kiwi, az olajbogyó, a szőlő, a füge termesztése és a sonka előállítása. 260 m tengerszint feletti magasságban helyezkedik el, ahol Imotsko mező 440 méterre található, ahol Imotski város található. Nagyon kellemes mediterrán éghajlat van az Adriai-tenger és Makarska riviéra közelsége miatt, amely könnyen megközelíthető a Biokovo-hegy alatti alagút miatt. Imotski közvetlen közelében két gyöngy a Crveno és a Modro tó. A Modro-tó tökéletes úszásra, de néha nagyon meleg nyarak alatt teljesen száraz. A tó felett található a 10. századi Topana erőd, amely lélegzetelállító kilátást nyújt az egész Imotski területre. A Crveno-tó a környező kőzetek vörös színéről kapta nevét. Speciális tó, mivel a legkisebb mélység 233 méter, és a 300 méter magas vízszint alatt, ami a világ egyik legmélyebb karsztvidéki tava. Imotski központja tele van kőházakkal, utcákkal és lépcsőkkel, amelyek összekapcsolják a város régi és újabb részeit. Az utóbbi időben a híres Makarska és Omis riviéra közelsége miatt fejlesztették ki az idegenforgalmat. Lassan a helyi lakosok kínálnak apartmanokat, szobákat és régi hagyományos kőházakat nyaraláshoz medencével. Ha békében és nyugalomban szeretne pihenni, csodálatos természeti környezetben, akkor Imotski az Önnek megfelelő úticél. Lépjen kapcsolatba közvetlenül a magánszállások tulajdonosával, és felejthetetlen nyaralást töltsön Dalmácia misztikus és festői hátországában. Üdvözöljük az Imotskiban!

Imotski Időjárás előrejelzés