Apartmanok és magánszállás Hvar - Sveta Nedjelja

Sveta Nedjelja egy kis festői hely a Hvar-sziget déli partján, Hvar várostól 12 km-re keletre. A sziget Hvar legmagasabb csúcsa alatt található - Sveti Nikola (626 méter tengerszint feletti magasság). Körülbelül 150 állandó lakos él a területen, főként a mezőgazdaságban (olajbogyó és szőlőtermesztés), a halászat és a turizmus területén. Itt készült az egyik legjobb horvát fekete bor - Plavac mali. A Sveta Nedjelja...

Rendezés:

Apartmanok Villa Irming

Hvar - Sveta Nedjelja

A tengertől 30 m
Kapacitás 15 fő

Ár tól 39 €

Apartmanok VILA IRMING

Hvar - Sveta Nedjelja

A tengertől 20 m
Kapacitás 15 fő

Ár tól 59 €

Apartmanok Villa Irming ( Hvar - Sveta Nedjelja)

Sveta Nedjelja (Szent Vasárnap) a benyomások helye inspirációnak! amelyek a sziget déli részén helyezkednek el. Közvetlenül a tenger felé (kb. 25 m-re), a telek kb. 800 m2, enyhe 25 ° lejtőn. A burkolt út vezet a villa, amely leválasztott és található egy fenyőerdőben. A telek alján garázs található 6 autó számára. Van egy települési vízellátó rendszer, háromfázisú áram, telefon, GSM jel és vezeték nélküli internet-hozzáférés. A villa alatt egy pálya a hajók befecskendezésére és a tengerbe húzására. A villa alatt egy új, kavicsos strand! A vitorláskikötő és a strand 100 méterre van a villától, és egy gyönyörű, egzotikus kavicsos strand található, amely 400 méterre található, és romantikus ösvényen megközelíthető. Ha kedveled a szabadonfutó kalandokat, akkor még egy egzotikusabb strand található egy festői és elhagyatott lagúnában, mintegy 700 méterre, a Piscena paradicsomtól mintegy 3000 m-re, a Lutshistshe pedig körülbelül 2500 méterre van a villától (egy naturista oázis). A fenyőerdőben egy kaszkádos terület található, 24 m²-es szabadidős medence tengervízzel, röplabdapálya, asztalitenisz, tollaslabda stb. A villa minden szobája kilátást nyújt a tengerre, és egy 40 m2-es kommunális nappali található, mely félköríves teraszra és a tengerre néző kertre nyílik. A kertben mozgatható grillező áll rendelkezésre, és ingyenes napozóágyak, hinta- és függőágyak, valamint sakk és kártyák használata ingyenes.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartmanok Villa Irming

A tengertől 30 m
Kapacitás 15 fő

Ár tól 39 €

Apartmanok VILA IRMING ( Hvar - Sveta Nedjelja)

Közvetlenül a tenger felé (kb. 25 m-re), a ház három emeletre van felosztva,  a tulajdonosok által használt földszinti rész, a földszinti rész, az első emelet és a tetőtér egy része a vendégek számára fenntartva. Csak akkor fogsz találkozni a tulajdonosokkal,  vagy ha beszélni szeretne velük, vagy 100 méterre a romantikus szerelmi sziklától! A telek kb. 800 m2, enyhe 25 ° -os lejtőn. A burkolt út vezet a villa, amely leválasztott és található egy fenyőerdőben. A telek alján garázs található 6 autó számára. Van egy települési vízellátó rendszer, háromfázisú áram, telefon és GSM jel. A villa alatt van egy nyomvonal a hajóknak a tengerbe való behúzására és kihúzására. A kikötő és a strand 100 méterre található a villa épületétől. A fenyőerdőben kaszálódott terület található, amely alkalmas röplabda, asztalitenisz, tollaslabda stb. Számára. A villa minden szobája kilátást nyújt a tengerre, valamint egy 40 m2-es kommunális nappali, félköríves teraszra nyíló és kert a tenger felé néz. A kertben grillezési lehetőség áll rendelkezésre, és szabadon használhat napozóágyakat vagy hinta- és függőágyakat 24 m2-es tengerparti rekreációs medencével, valamint sakk- és kártyákkal, stb. Minden szobához saját, loggiával vagy terasz vagy erkély, kilátással a tengerre. Minden szobához tartozik hűtőszekrény, értékes áruk, pénz, dokumentum stb. Ingyenes széfhasználat az extra díj ellenében. Mosógép használata.

Kategorizálás Kategorizálás - Apartmanok VILA IRMING

A tengertől 20 m
Kapacitás 15 fő

Ár tól 59 €

Idegenvezető - Hvar - Sveta Nedjelja

Hvar - Sveta Nedjelja  - Címer Sveta Nedjelja egy kis festői hely a Hvar-sziget déli partján, Hvar várostól 12 km-re keletre. A sziget Hvar legmagasabb csúcsa alatt található - Sveti Nikola (626 méter tengerszint feletti magasság). Körülbelül 150 állandó lakos él a területen, főként a mezőgazdaságban (olajbogyó és szőlőtermesztés), a halászat és a turizmus területén. Itt készült az egyik legjobb horvát fekete bor - Plavac mali. A Sveta Nedjelja környékén található partok nagyon eldugottak és számos rejtett öblöket találnak gyönyörű kavicsos strandokkal, ahol az érintetlen természetben és a kristálytiszta tengerben élvezhetik. Taxi hajók naponta közlekednek a közeli Scedro szigetre, a béke és csendes oázis, nudista stranddal. A horgászat, a szörfözés és a túrázás akár a hely fölötti barlanghoz és a sziget legmagasabb csúcsához is vezethet, így felejthetetlen kilátás nyílik a Vis, a Brač, a Korčula és a Pelješac-félsziget szigeteire. A közvetlen közelben számos magas és meredek sziklák találhatók, amelyek minden adrenalin szerelmeseinek és szabadon mászó szerelmeseinek ideálisak. Azok számára, akik egy jó éjszakai életet keresnek, a világ minden táján ismert elengedhetetlen rendeltetési hely a közeli Hvar város. Sveta Nedjelja ideális hely egy csendes családi vakációra, és megfizethető magánszállást kínál minőségi apartmanokban és szobákban. Vegye fel a kapcsolatot a magánszállások tulajdonosával, és akár 40% -kal is takaríthasson meg drága ügynöki díjakat. Bár a hely nagyon kicsi, itt van a kiskereskedelmi kisbolt és számos kiváló étterem, ahol minden dalmát specialitást és természetesen friss halat megkóstolhat. Üdvözöljük Hvar és Sveta Nedjelja szigetén!

Hvar - Sveta Nedjelja Időjárás előrejelzés