Apartmanok és magánszállás Grožnjan

Grožnjan (Grisignana) egy festői kis falu a megyében Isztria Horvátország. Ez felett található a Mirna-völgy, a tetején a 228 méter magas hegyen található, mindössze tizenöt kilométerre a tengertől. Első írásos említése a 12. században, amikor tartozott pátriárka Aquileia, majd később a velencei, amely szerint volt addig, amíg a 18. század végén. A gyors gazdasági növekedés Grožnjan tapasztalható a 19. és a 20....

Rendezés:

Szobák Ivana

Grožnjan

A tengertől 10 km
Kapacitás 6 fő

Ár tól 50 €

Szobák Ivana ( Grožnjan)

Üdvözöljük! 2 szép szoba egy családi ház a város központjában, közel hozzá éttermek, galériák, múzeumok, posta, élelmiszerbolt. Gazdag kulturális élet egész évben - http://www.groznjan-grisignana.hr/ Bízunk benne, hogy látni!

Kategorizálás Kategorizálás - Szobák Ivana

A tengertől 10 km
Kapacitás 6 fő

Ár tól 50 €

Idegenvezető - Grožnjan

Grožnjan  - Címer Grožnjan (Grisignana) egy festői kis falu a megyében Isztria Horvátország. Ez felett található a Mirna-völgy, a tetején a 228 méter magas hegyen található, mindössze tizenöt kilométerre a tengertől. Első írásos említése a 12. században, amikor tartozott pátriárka Aquileia, majd később a velencei, amely szerint volt addig, amíg a 18. század végén. A gyors gazdasági növekedés Grožnjan tapasztalható a 19. és a 20. század elején az osztrák uralom, amikor épült vasúti összekötő Porec Trieste, amely hozzájárult ahhoz, hogy a kereskedelem fejlődését a mezőgazdasági termékek. Ma sajnos nincs több vasúti, és a lakosok Grožnjan gazdák és a munka a turizmus és szállást kínál szolgáltatásokat apartmanok, szobák és nyaralók belül privát családi házak. Köztudott, mint egy város a művészek, mert több mint húsz galériák és művészeti stúdiók, és a nyár folyamán tartott nemzetközi filmes iskola. Júliusban rendezik jazz fesztivál, szeptemberben a fesztivál Ex tempore, amely gyűjti sokasága művészek, és az egész hely lesz egy nagy kiállítás. Grožnjan számos vidéki háztartásokban, ahol láthatjuk a hagyományos életforma régi Istrians, hanem íz sok isztriai specialitásokat és finom helyi borokat. Minden szerelmeseinek az aktív pihenés és a természet is élvezni fogják a jól berendezett kerékpáros és túraútvonalak vezetnek át a kavargó szőlők, rétek és erdők. Látogassa Grožnjan, városi művészek és a művészet, és töltsön itt nagyon különböző környezetben. Keresés magánszállások Grožnjan és a környező területet. Apartmanok, szobák és házak Grožnjan és a környező olcsóbb akár 40% nélkül drága ügynöki díjakat. Üdvözöljük a Grožnjan!

Grožnjan Időjárás előrejelzés