Apartmanok és magánszállás Drvenik Mali

Drvenik Mali egy festői kis sziget Split-Dalmácia megye Horvátország. Nem található mintegy 10 tengeri mérföldre délnyugatra a város Trogir, és 1 tengeri mérföld nyugatra Drvenik Veli, ahonnan van elválasztva a szoroson Drvenik ajtók. Drvenik Mali területe csak 3,40 km2, legmagasabb csúcsa Glavica található a sziget nyugati részén, mindössze 79 méter magas. A sziget elsősorban telepedett le a középső és keleti részén,...

Rendezés:

Nyaraló ház Vila SanAdrija

Drvenik Mali

A tengertől 150 m
Kapacitás 6 fő

Ár tól 150 €

Nyaralóházak Veronika

Drvenik Mali

A tengertől 200 m
Kapacitás 5 fő

Ár kérésre

Nyaraló ház Vila SanAdrija ( Drvenik Mali)

A ház 3 hálószobából, nappali konyhából és étkezőből és két fürdőszobából áll. A ház legszebb része fedett kandallóval ellátott fedett terasz. 6 + 2 fő részére alkalmas. A ház két család számára alkalmas. A tiszta vizekkel körülvett Drvenik Mali Trogir közelében fekszik, amely Trogir városával komppal kapcsolódik, amely naponta háromszor fut. A Drvenik Mali béke, nyugalom, egyedülálló természeti szépség és kivételesen tiszta vizek. Ez a tökéletes nyaralóhely a civilizációtól távol, és egy igazi kihívás minden modern Robinson számára. Ha gazdag, buja mediterrán növényzetet, eredeti hangulatot és hiteles szigetvilágot keres, a Drvenik Mali a megfelelő választás az Ön számára.

Kategorizálás Kategorizálás - Nyaraló ház Vila SanAdrija

A tengertől 150 m
Kapacitás 6 fő

Ár tól 150 €

Nyaralóházak Veronika ( Drvenik Mali)

A Drvenik Mali van ez a szép házat, amely meghívja Önt a jól megérdemelt pihenés a családdal vagy barátokkal. Ideális azok számára, akik menekülni a városi tömegtől és békét akarnak. A természet által körülvett, kellemes külső és kényelmes belső térrel. A ház alapterülete 50 m2, és benne van, amire szükség van (konyha, étkező, fürdőszoba, 2 hálószoba). A ház célja az 5 fő. A kertben grill és fedett terasz kellemes esti társasági élet.

Kategorizálás Kategorizálás - Nyaralóházak Veronika

A tengertől 200 m
Kapacitás 5 fő

Ár kérésre

Idegenvezető - Drvenik Mali

Drvenik Mali  - Címer Drvenik Mali egy festői kis sziget Split-Dalmácia megye Horvátország. Nem található mintegy 10 tengeri mérföldre délnyugatra a város Trogir, és 1 tengeri mérföld nyugatra Drvenik Veli, ahonnan van elválasztva a szoroson Drvenik ajtók. Drvenik Mali területe csak 3,40 km2, legmagasabb csúcsa Glavica található a sziget nyugati részén, mindössze 79 méter magas. A sziget elsősorban telepedett le a középső és keleti részén, ahol él, csak mintegy 50 állandó lakossal. A falusiak foglalkozó turizmus, a halászat és a mezőgazdaság, különösen az olajbogyó-termesztés és szentjánoskenyér. Az egész sziget körül gyönyörű homokos és kavicsos öblök és strandok és a kristálytiszta kék tenger. Amellett, hogy az olajfaligetek és szentjánoskenyér, Drvenik Mali gazdag kis mediterrán növényzet és a gyógyszerek mediterrán növények. A sziget nem aszfaltozott utak, és tilos használni autók. Mindez Drvenik Mali igazi oázis az érintetlen természet, hogy továbbra is jó állapotban, és nem pusztított a modern épületek. Az anyaország csatlakozik komppal Trogir és Seget Donji. Mellett üzlet, étterem és kávézó is van számos apartmanok, szobák és házak kiadó részeként egy privát családi szállást. Látogasson Drvenik Mali, oázis a béke, a nyugalom és az autentikus mediterrán szépség, és töltse nyaralását az érintetlen természet teljes nap, a hő és a tiszta tenger. Keresés az olcsó magánszállás sziget Drvenik Mali. Kapcsolatba lakástulajdonosok, szoba és nyaralók, és takarítson meg akár 40% -ot drága ügynöki díjakat. Üdvözöljük a sziget Drvenik Mali!

Drvenik Mali Időjárás előrejelzés