Your browser does not support JavaScript! Adatvédelmi irányelvek és Felhasználási feltételek 

Adatvédelmi irányelvek és Felhasználási feltételek

A weboldal horvatorszag-szallas.com és minden addon domainje (a továbbiakban: Oldal) a Weboldal felhasználóinak személyes adatait tiszteletben tartja és titokban tartja, és a törvény szerint Lépéseket annak biztosítására, hogy a személyes adatokat biztonságosan tárolják. Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, ha bármilyen kérdése vagy észrevétele van az Ön személyes adatainak irányelveiről és használati feltételeiről.Az információk felhasználása

Az információkat akkor használhatjuk, amikor felkeresi, regisztrálja vagy használja a webhelyen lévő szolgáltatásokat, hogy kapcsolatba lépjen Önnel a szolgáltatásainkról, és esetenként tájékoztassa Önt a fontos frissítésekről és új szolgáltatásokról. Miután megkaptad az engedélyedet, felhasználhatod az Ön adatait is, hogy kapcsolatba léphet velünk az általunk kínált egyéb szolgáltatások részleteivel.

Vizsgálat

Miután kapcsolatba lépett a szállásadóval, egy e-mailt küldünk Önnek, amely az Ön számára érdekes szálláshelyek listáját tartalmazza. Továbbra is legalább egy e-mailt kaphat évente. Mindig leiratkozhatsz ebből a szolgáltatásból az egyes e-mailek alján található linkre kattintva.

Gyűjtött adatok

A szolgáltatásaink fejlesztése és javítása érdekében elemezhetjük az összegyűjtött információkat annak érdekében, hogy meghatározzuk a marketingünk javítására felhasználható mintákat.

Adatainak védelme

Szigorú biztonsági intézkedéseket alkalmazunk személyes adataik védelmére és az Ön engedélye nélkül a harmadik felek számára történő közzététel megakadályozására. Adat tárolóeszközeinket egy korlátozott fizikai hozzáférésű, biztonságos eszközben tartják, és tűzfalat és egyéb intézkedéseket alkalmazunk az elektronikus hozzáférés korlátozására. Az összes összegyűjtött információ szigorúan az alkalmazottainkra és irodánkra korlátozódik. Az adatokat ésszerű időtartamra vagy mindaddig megőrzik, amíg a törvény előírja.Felhasználási feltételek

A weboldal horvatorszag-szallas.com és az összes addon domainje (a továbbiakban: Site) magán tulajdon. A Honlap használatával Ön elfogadja ezeket a felhasználási feltételeket.

Személyes használat

A Webhely csak a nyaralók bérléséhez szükséges ingatlanok megtekintéséhez és megkereséséhez használható. Tilos bármilyen más célra felhasználni, kivéve a keresőszállást, a szállásról vagy a foglalásról. Kérések küldése esetén az e-mail címünk az adatbázisunkban tárolódik, és évente legalább egy e-mailt küldünk kereskedelmi célokra. Mindig leiratkozhatsz a szolgáltatásról, és az e-mailed törölve lesz az adatbázisunkból.

A szállás és a tulajdonos adatai pontossága

A Webhely nem garantálja az ebben az esetben megadott információk pontosságát, árait, képeit és egyéb adatait, amelyeket a szálláshely tulajdonosai írnak be. Pontos információk a szállásról (szálláslehetőség, árak, foglalás és képek) a szálláshely tulajdonosai felelőssége. A webhely nem erősítette meg az egyes hirdetések pontosságát, ezért a vendégeknek ellenőrizniük kell a szálláshely tulajdonosai által megadott adatok helyességét. A Webhely tulajdonos nem vállal felelősséget, ha a szállással kapcsolatos adatok nem felelnek meg a tényleges helyzetnek. Ez az oldal csak magánszálláshelyeket hirdet Horvátország horvát területén.

Felelősség

A Webhely tulajdonosa nem tehető felelőssé a webhelyen elszenvedett károkért. A Webhely nem köteles visszatérítést vagy kártérítést nyújtani azon esetleges veszteségekért, amelyek a szállásadó (bérlő) szállásadójának bérbeadásából származhatnak.

Szerzői jog

Az ezen a webhelyen található tartalom és szoftver szerzői jogvédelem alatt áll. A személyes használat kivételével a tartalom nem használható, illetve nem másolható az előzetes írásbeli hozzájárulás nélkül. Az ezen a webhelyen található bármilyen anyag jogosulatlan felhasználása sérti a szerzői jog és a kapcsolódó jogok törvényét (NN br 167/03 i 79/07) és egyéb szabályokat a Horvát Köztársaságban.

Linkek harmadik fél webhelyeire

Ez a webhely tartalmazhat hivatkozásokat más cégekre vagy magánszemélyekre. Ezek a linkek csak az Ön információi számára szolgálnak, és a Webhely nem felelős ezen webhelyek információinak vagy tartalmának pontosságáért. Ha úgy dönt, hogy hozzáfér az ezen a webhelyen társított harmadik felek valamelyikének weboldalán, teljes egészében saját felelősségére jár el.

A körülmények megváltozása

A Webhely tulajdonos fenntartja magának a jogot, hogy előzetes figyelmeztetés nélkül megváltoztassa ezeket a Használati feltételeket és egyéb üzleti feltételeket.