Adatvédelmi irányelvek

Weboldal horvatorszag-szallas.com.com és minden addon domainje (a továbbiakban: Oldal) a webhely felhasználóinak személyes adatait tiszteletben tartva és bizalmasan kezelik, és a törvény értelmében minden lépést megtesz annak érdekében, hogy a személyes adatok biztonságosan tárolható. Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, ha bármilyen kérdése vagy észrevétele van a személyes adataink szabályzatával és felhasználási feltételeivel kapcsolatban.

Az információk felhasználása

Az információkat akkor használhatjuk fel, amikor látogatsz, regisztrálsz vagy használsz olyan szolgáltatásokat a webhelyen, hogy kapcsolatba léphessünk Önnel a szolgáltatásainkkal kapcsolatos véleményünkért, és időnként tájékoztassuk Önt fontos frissítésekről és új szolgáltatásokról. Miután megkaptuk az Ön engedélyét, az Ön adatait felhasználva kapcsolatba léphet velünk az általunk kínált egyéb szolgáltatások részleteit illetően.

Vizsgálatok

Miután kapcsolatba lépett a szállás tulajdonosával, e-mailt küldünk Önnek, amely tartalmazza az Ön számára érdekes szálláshelyek listáját. Évente legalább egy e-mailt kaphat. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat, ha az egyes e-mailek alján található linkre kattint.

Gyűjtött adatok

A szolgáltatásaink fejlesztése és fejlesztése érdekében elemezhetjük az összegyűjtött információkat annak érdekében, hogy azonosítsuk azokat a mintákat, amelyek segítségével javíthatjuk marketingünket.

Az adatok védelme

Szigorú biztonsági intézkedéseket alkalmazunk, hogy megvédjük személyes adatait és megakadályozzuk a harmadik felek számára történő közzétételt az Ön engedélye nélkül. Adattároló eszközeinket egy biztonságos, korlátozott fizikai hozzáféréssel rendelkező létesítményben tartjuk, és tűzfalat és egyéb intézkedéseket használunk az elektronikus hozzáférés korlátozására. Minden összegyűjtött információ szigorúan a munkatársainkra és irodánkra korlátozódik. Az adatokat ésszerű időtartamig vagy a törvény előírásainak megfelelően megőrzik.
Felhasználási feltételek

Weboldal horvatorszag-szallas.com.com és minden addon domain (a továbbiakban: Oldal) a magántulajdon. A webhely használatával elfogadja ezeket a felhasználási feltételeket.

Személyes használat

Az oldal csak arra használható, hogy a tulajdonosokat megtekinthesse vagy érdeklődjön az üdülési bérleti díjakról. Szigorúan tilos bármilyen más célra történő felhasználás, kivéve a keresési szálláshelyet, tájékoztatni a szálláshelyről vagy foglalni. Kérdések küldése során az e-mail címét tárolja az adatbázisunkban, és évente legalább egy e-mailt küldünk kereskedelmi célokra. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat, és az e-mailje törlődik az adatbázisunkból.

A szálláshely és a tulajdonos információk pontossága

A webhely nem tudja garantálni a jelen esetben az információk pontosságát, az árak, képek és egyéb, a honlapunkon rendelkezésre álló információkat, amelyeket a szállás tulajdonosai saját maguk írnak be. A szálláshelyek pontos tájékoztatása (szállás leírása, árak, foglalás és képek) a szállás tulajdonosainak felelőssége. A webhely nem erősítette meg az egyes hirdetések pontosságát, ezért a vendégeknek tanácsos ellenőrizni a szálláshely tulajdonosai által bevitt adatok helyességét. A webhely tulajdonosa nem vállal felelősséget, ha a szálláshelyről szóló információk nem felelnek meg a tényleges helyzetnek. Ez az oldal csak a magánszálláshelyet hirdeti a Horvát Köztársaság területén.

Felelősség

A Webhely tulajdonosa nem tehető felelőssé a Webhely használata során elszenvedett veszteségért vagy kárért. A webhely nem köteles visszatérítést vagy kártérítést nyújtani az esetlegesen elszenvedett veszteségekért a szálláshely tulajdonosaitól (bérlőktől).

Szerzői jog

A webhely tartalmát és szoftverét szerzői jog védi. A személyes felhasználás kivételével a tartalom nem használható vagy másolható az előzetes írásbeli hozzájárulás nélkül. Minden jogosulatlan használata bármely anyag ezen az oldalon sértheti törvény rendelkezéseit a szerzői és szomszédos jogok (NN br. 167/03 i 79/07), és egyéb előírások a Horvát Köztársaság.

Linkek harmadik fél oldalaira

Ez az oldal linkeket tartalmazhat más cégekre vagy egyénekre. Ezek a linkek csak az Ön adataira vonatkoznak, és a webhely nem felelős az ilyen webhelyek információinak vagy tartalmának pontosságáért. Ha úgy dönt, hogy hozzáfér a harmadik felek bármelyik webhelyéhez, amelyek ehhez a webhelyhez kapcsolódnak, ezt teljes egészében saját felelősségére végzi.

A feltételek változása

A webhely tulajdonosa fenntartja a jogot, hogy ezeket a használati feltételeket és egyéb üzleti feltételeket előzetes értesítés nélkül megváltoztassa.